Horoscop zilnic, 13 iulie 2023. Gemenii trebuie sa isi asculte inima

Berbec

Nu trebuie sa faci totul singur, Berbec. Si pe masura ce treci prin viata, esti cat se poate de sigur. Sunt lucruri prin care inevitabil trebuie sa treci pentru a creste. Dar poti oricand sa le ceri ingerilor tai sa-ti faca viata mai usoara – cere ajutor. O vor face in orice mod posibil. Sfat: traieste pentru propria ta placere, fa totul cu inima curata.

Taur

Este timpul sa inveti sa te iubesti pe tine insuti, Taur. Ai incredere in calea pe care te afli. Incearca sa nu te indragostesti de toate lucrurile stralucitoare pe care le vezi in jurul tau. Daca cauti pe cineva care sa seamana mai mult cu tine, atunci acesta poate fi doar un semn pentru a inchide ochii si pentru a te acorda pentru putin timp la pacea pe care o cauti, chiar in inima ta. Sfat: Foloseste-ti libera alegere pentru a-ti modela viata in moduri care iti plac.

Publicitate

Gemeni

Gemeni, ar putea fi timpul sa luati o pauza. Lasa totul deoparte si bucura-te de aerul curat. Mancati mese usoare, incercati sa mancati cat mai multe ingrediente naturale astazi. Lasa aceasta zi sa curga natural. Mergeti unde va duce inima. Sfat: atunci cand o floare nu se deschide, reparati mediul in care creste, nu floarea in sine.

Rac

Acum, mai mult ca niciodata, esti constient ca esti aici cu multe misiuni care se potrivesc perfect cu obiectivele tale personale, profesionale, relatii si alte domenii ale vietii. Universul recomanda Racilor in aceasta zi sa se concentreze asupra gandurilor lor si sa se asculte pe ei insisi. Ce vrei cu adevarat? Sfat: Asculta-ti vocea interioara.

Citeste si articolul :   Luna Noua 6 octombrie! Este timpul sa deschidem usile pentru noroc

Leu

Sentimentele de recunostinta coplesitoare si de unitate pot fi un curent subteran, asa ca pluteste pe valurile mici si bucura-te din plin de aceasta zi linistita. Astazi poti profita de energie inalta, Leu, de dorintele tale cele mai profunde. Inchide ochii, pune-ti o dorinta si fa ceva frumos si pentru altcineva. Sfat: Nu ratati placerile simple zilnice: acordati atentie micilor bucurii si vestilor bune astazi.

Fecioara

Fecioara, astazi poate fi ziua in care ar putea fi necesar sa verifici in mod obiectiv realitatea existenta pentru a evalua daca ceea ce ai in capul tau se potriveste cu adevarat cu ceea ce traiesti. Poate ca lucrurile nu sunt atat de rele pe cat par si ai sprijin in viata ta daca te uiti mai atent. Cei care au de-a face cu zdrobirea inimii – ingerii tai vin sa te informeze ca ai fost protejat si probabil ca de aceea nu a iesit. Conectati-va cu natura si impartiti-va energia astazi. Sfat: Inchide ochii si asculta-ti inima.

Balanta

Publicitate

Stim ca esti in afaceri chiar acum, Balanta. Dar ia o pauza din cand in cand pentru a te putea intoarce la munca plin de energie cand este momentul potrivit. Faceti o baie relaxanta, mergeti la plaja sau macar aprindeti cateva lumanari parfumate si relaxati-va putin. Petreceti ceva timp singur astazi, va va oferi o perspectiva asupra prezentului vostru. Sfat: Vechea versiune a ta a disparut, dar cea noua este aici. Fa-ti timp pentru a-ti configura uneltele si apoi intoarce-te la lucru.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 februarie 2022. Scorpionul gaseste noi surse de venit

Scorpion

Renunta la orice te-ai putea tine cu toata puterea – idei preconcepute, convingeri limitative, moduri vechi de a gandi sau chiar rutine care nu sunt bune pentru tine. Da, schimbarea este infricosatoare si confuza, dar este singura modalitate de a crea ceva nou. Treci printr-o transformare profunda, asa ca ia-ti mintea de la ceea ce cred altii pentru cel putin un timp. Concentrati-va pe modul in care puteti construi o baza solida pe termen lung. Tine-ti limba daca este necesar. Sfat: Pentru a zbura sus, trebuie sa taiati lanturile de la picioare.

Sagetator

Universul iti trimite anumite semnale astazi: concentreaza-te pe a-ti impamanta putin energia. Acest lucru va va ajuta sa gasiti o ancora intr-o furtuna pe mare. Stelele va ghideaza. Inceteaza sa stai intr-un singur loc si exploreaza tot ce se afla in fata ta. Vei gasi o scanteie care te va aprinde. Sfat: Cautati neobisnuit in momentele de zi cu zi astazi.

Capricorn

Cresteti nivelul, asa ca astazi este o zi buna pentru a lasa lucrurile sa va vina mai degraba decat sa urmati ceea ce credeti ca ar trebui sa fie corect. Aveti incredere in ideile si indiciile voastre interioare. Urmati-i stiind ca sunteti pe deplin protejati, Capricorni. Sfat: singura diferenta intre navigarea fara scop si un steag alb este credinta ta in ceea ce este mai bun.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 februarie 2023. Este timpul ca Balanta sa isi investeasca finantele

Varsator

Intri intr-o perioada mai stralucitoare si te indrepti catre o calatorie mai plina de suflet, care este intarita de dorinta de a actiona pentru a face diferenta. Adauga distractie activitatilor tale zilnice. Fa-ti timp sa spui da la ceea ce pare corect. Dar nu-ti fie teama sa spui „nu” daca esti fortat sa faci ceva. Varsator, esti aici pentru lucruri uimitoare si este in regula sa fii pretentios cu ce si cu cine interactionezi. Sfat: puneti bazele pe termen lung – faceti tot posibilul pentru a crea un viitor fericit.

Pesti

Pesti, vorbeste tare si clar celor din jurul tau astazi. Poate vi se pare ca ceva se apropie de sfarsit, dar priviti inainte: o vale intreaga de flori se deschide inaintea voastra. Inainte de a striga ca florile sunt de sezon, reaminteste-ti ca este important ca acestea sa infloreasca si sa aduca fericire oriunde s-ar afla. Infloreste acolo unde esti plantat. Sfat: Nu incerca sa te devansezi – traieste in prezent.

Publicitate

Autor