Horoscop pentru iulie 2023 de la Tamara Globa

Berbec

Risti sa-ti pierzi speranta intr-o relatie buna cu familia ta. Este foarte important sa sunati si sa petreceti timp cu cei dragi in aceasta luna.Cateva zile libere va vor readuce  cu usurinta la relatii de prietenie. Exista o problema de afaceri foarte importanta si sansa unei cariere grozave pe viitor, asa ca nu rata acest moment. Este important sa actionezi rapid, sa iei decizii decisiv si atunci totul se va rezolva.

Taurul

In iulie vei fi cuprins de dorinta de a te lasa purtat de ceva nou.Nu te abate  aceasta placere, chiar daca este un hobby trecator. Cel mai bun moment pentru a va implementa planurile. Totul va fi foarte usor. Ajuta-i pe altii, dar nu in detrimentul tau, altfel vei rata sansa ta de a fi realizat.

Gemenii

Planul tau de vacanta in iulie s-ar putea sa nu te mai ingrijoreze prea mult, vei avea o vacanta minunata in cateva saptamani, trebuie doar sa ai putina rabdare. Un moment minunat pentru a finaliza treburile neterminate. Exista o oportunitate de a trece la o noua etapa in viata. Atractia amoroasa este posibila luna aceasta, ceea ce va inspira noi fapte.

Citeste si articolul :   Vin vesti bune pentru 3 zodii: vor avea noroc in cariera din 15 ianuarie

Rac

Cei nascuti sub semnul Rac vor simti un gust deosebit pentru viata in iulie. Atunci cand in jurul lor se vor auzi plangeri despre viata din orice motiv, Racii vor avea ocazia de a se bucura de fiecare raza a soarelui arzator din iulie.

Publicitate

Unele circumstante te vor scoate din viata ta obisnuita, dar acest lucru este necesar pentru experienta si intelepciune. Revizuieste-ti calitatile personale.

Leu

Leul va avea o perioada in care isi doreste sa-si schimbe radical viata in bine. Cu siguranta se vor naste mai multe idei, a caror implementare va fi sustinuta de prieteni si rude.Nu trebuie decat sa alegeti partenerul de afaceri potrivit.

Persoanele creative vor reusi. Ofera-te complet hobby-ului, iti va aduce un sentiment de satisfactie.

Fecioara

In iulie, fecioarele sunt amenintate cu tradarea, prin urmare, plecati in vacanta doar cu jumatatea dvs. La sfarsitul calatoriei, relatia voastra se va schimba in bine intr-un mod la care nu ati visat niciodata. Dedicandu-te muncii, nu uita sa te odihnesti, altfel este atat de aproape de epuizare,  corpul.

Balanta

Toti cei care nu v-au inteles in ultimele luni se vor intoarce sa va asculte .  Este timpul sa castigi bani in plus, noi sarcini vor aparea la locul de munca, cu un profit bun, desi acest lucru este temporar. In curand va aparea o persoana in viata ta personala care va avea un rol imens in viata ta.

Scorpion

Decolarea financiara ii asteapta pe acei Scorpioni care isi sacrifica odihna pentru a-si devansa concurentii in domeniul de activitate. Luna va fi atat de calma incat va aparea o oarecare dezamagire. Dar nu cedati in fata emotiilor, aceasta este temporara, precum calmul dinaintea furtunii.

Sagetator

Sagetatorii se asteapta la unele probleme domestice. Incearca sa rezolvi totul in liniste, cu cea mai mare diplomatie. In caz contrar, aceste treburi se pot transforma in probleme serioase. Nu trebuie sa amani lucrurile tot timpul, altfel va fi asa tot timpul. Acum este momentul sa actionati si sa culegeti beneficiile.

Capricornul

Pentru Capricornii singuratici, in luna iulie,astrele  promit o cunostinta fatidica. Nu barfi, nu-ti va face bine. Este posibil ca cineva sa afle despre cuvintele tale si multe vor depinde de aceasta persoana din viata ta. Faceti cumparaturi cu atentie, este mai bine sa nu cumparati inutil.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 septembrie 2020. Pentru Capricorn este ziua schimbarilor

Varsator

Daca ai muncit din greu in lunile precedente, este timpul sa te odihnesti .Mai mult, acesta este un moment bun pentru cei care tocmai s-au mutat la un nou loc de munca sau au inceput sa faca o noua afacere. Totul se va dovedi usor, pentru ca te-ai regasit. De asemenea, trebuie sa va faceti timp sa va odihniti.Aceasta luna nu va aduce prea multe venituri pentru Varsator.

Peste

Aveti grija in aceasta perioada la alegerea persoanelor care au pareri asemanatoare.Trebuie sa va luati in considerare cu seriozitate obiectivele in viata. Luna aceasta, intuitia va functiona ca niciodata, asa ca ar trebui sa te asculti. Trebuie sa acordati o atentie deosebita sanatatii dvs. Se recomanda efectuarea unui tratament sau a procedurilor preventive intr-un sanatoriu.

Publicitate

Autor