Octombrie 2022 va transforma viata acestor semne zodiacale: se deschide un nou capitol

Daca esti una dintre aceste zodii, pregateste-te sa intampini schimbari decisive, pentru ca viata ta va lua o noua intorsatura in octombrie.

Cele 3 semne zodiacale care vor experimenta o schimbare semnificativa in octombrie 2022

Viata ia o intorsatura ciudata si interesanta! Aceasta luna octombrie este marcata de miscari majore pe cer, un sezon de eclipse si o retrograda rara. Intr-adevar, luna aceasta isi aduce cota de energie intensa si va fi decisiv sa stii sa gestionezi suisurile si coborasurile. Dar, din fericire pentru aceste 3 zodii, aceasta schimbare va fi pozitiva.

Taur

Saturn este in retrograd in zodia Varsator pana pe 22 octombrie, ceea ce inseamna o transformare uriasa in viata ta amoroasa, dar nu numai. Aceasta miscare planetara intervine direct in viata ta profesionala, aducand astfel un volum de munca mai mare sau mai multe responsabilitati. Desi s-ar putea sa simti ca porti o povara grea, actiunile tale pozitive actuale vor avea succes. Pe 25 octombrie este asteptat un nou inceput in relatiile voastre de afaceri, sub efectul eclipsei de soare. Un partener de afaceri sau asociat poate aparea atunci cand aveti cea mai mare nevoie de el.

Fecioara

Vesti bune pentru  Fecioara! Cu Mercur in zodia ta pana pe 2 octombrie, poate ai observat ca acest lucru a pus capat tuturor grijilor si neajunsurilor tale vechi.  Din fericire, din 10 octombrie, Mercur va interveni in sectorul tau monetar, pentru a-ti aduce atentia asupra bunurilor si finantelor tale. Puteti reinnoi un angajament sau puteti semna un nou parteneriat inainte de sfarsitul lunii octombrie. Asa ca fii pregatit si nu rata nicio ocazie.

Publicitate

Scorpionul

Sfarsitul multor retrograde, Soarele in semnul Scorpionului pe 24 octombrie, urmat de o Luna Noua pe 25 octombrie, toate aceste evenimente functioneaza in favoarea ta. Stelele sunt de partea ta si se pare ca de data aceasta celelalte semne ale zodiacului simt invidie si gelozie fata de tine. Luna incepe introspectiv si probabil ca lucrati de mult timp la un proiect care se va realiza in jurul lunii pline de 9 octombrie. O schimbare a energiei va avea loc si in partea familiei pe 22 octombrie, cand retrogradul lui Saturn in zodia Varsator se incheie. Astfel, te concentrezi mai mult pe casa ta si pe cuplul tau. Eclipsa de soare din 25 octombrie va inchide o usa pentru a deschide alta, cu mari oportunitati in fata. Aminteste-ti ca eclipsele conduc dansuri cosmice care influenteaza soarta. Asa ca, fii increzator si mergi inainte , pentru ca nu ai de ce sa te temi.

Autor