Horoscop zilnic, 12 octombrie 2022. Ziua in care nu trebuie sa te bazezi pe nimeni

Nu trebuie sa te bazezi pe nimeni. Fa totul in mod spontan, dar responsabil. Insista pe cont propriu daca situatia o cere: votul tau poate fi decisiv.

Berbec

Ce rost are sa joci jocuri mintale? Ce rost are sa astepti ca cineva sa faca prima miscare sau sa-si spuna gandurile cele mai profunde? Memento de sezon retrograd: Daca te dai inapoi, nu te va duce nicaieri. Asadar, fa-ti o favoare si intra intr-un spatiu de claritate despre ceea ce iti doresti. Acest lucru va va ajuta sa spuneti adevarul deschis si sincer. Sfat: nu te abtine.

Taur

Publicitate

Frica de respingere este reala, Taur. Dar ar trebui sa te impiedice asta sa apari in fata cui si ce iubesti? Asa ca fa-ti curaj si fa-te vulnerabil. In acelasi timp, reamintiti-va ca a cere sa va satisfaca nevoile nu va face sa aveti nevoie. Apropo, daca te-ai gandit sa-ti actualizezi stilul deja legendar, acum este momentul sa experimentezi! Sfat: Nu-ti fie teama sa pari vulnerabil in dorintele tale.

Gemeni

Munca si lipsa jocurilor te plictisesc. Deci, schimba putin lucrurile aici. Surprinde-te si inscrie-te la o activitate care iti place. Daca simti ca lucrurile din dormitor au fost lipsite de stralucire de o vreme, spune-i partenerului tau exact ce vrei. Sfat: este timpul pentru o schimbare.

Rac

Astazi, astrele te cheama sa eliberezi povara de a fi bun, in timp ce iti dai permisiunea de a veni asa cum esti. Este un memento sa va investiti timpul si energia acolo unde sunt respectate si recompensate. Celor care au experimentat recent durere sau s-au despartit de o persoana draga li se reaminteste ca totul va fi bine de acum inainte. Deveniti una cu ritmul si inotati, avand incredere unde va duc vanturile schimbarii. Spiritul te protejeaza acum si in fiecare moment, Rac. Sfat: Deveniti una cu ritmul si fluxul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 septembrie 2023. Ziua aduce schimbari favorabile

Leu

Iti imaginezi cel mai rau scenariu posibil, chiar daca semnele iti spun contrariul. Acesta este un memento ca puteti dizolva in siguranta barierele si puteti deveni cea mai autentica versiune a voastra. Este sigur pentru tine sa ai incredere in ceilalti si sa stii ca ei vor fi alaturi de tine in cea mai salbatica furtuna, daca asta isi propun. PS: De asemenea, poate fi necesar sa va apropiati de familia partenerului dvs. in perioada urmatoare.

Fecioara

Fecioara, stim ca mintea noastra poate face tot felul de trucuri. Uneori ne face sa fim nostalgici pentru trecut. Alteori gaseste o modalitate de a glorifica ceea ce nu putem avea. Aminteste-ti acest adevar cand trecutul iti bate din nou la usa. Nu spunem ca aceasta relatie nu este perfecta din toate punctele de vedere. Nu spunem ca nu ar trebui sa va permiteti sa explorati. Va invitam pur si simplu sa intrati in acest portal cu constientizare si sa fiti prezenti pe masura ce semnele vi se deschid. Sfat: Fereste-te de tendinta ta de a glorifica trecutul.

Balanta

Astazi ti se cere sa iesi din propriul tau drum si sa-ti exprimi dorintele cele mai interioare. Acesta este un memento ca a cere satisfacerea nevoilor dvs. nu va face sa aveti nevoie. Balantele indragostite pot descoperi ca distanta joaca rolul unei terte parti in relatia lor. Dar problemele de comunicare nu trebuie sa fie permanente. Stabileste anumite reguli de baza inainte de a te desparti, daca asta este nevoie pentru a te simti in siguranta.

Scorpion

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 mai 2023. Capricornul trebuie sa isi rezolve problemele din trecut

Esti chemat sa dezvolti o relatie cu tine insuti, Scorpion. Rasfatati-va cu ritualuri sacre de ingrijire de sine, petreceti timp in natura, priviti apusul si cititi acea carte care va aminteste ca viata ar trebui sa fie o sarbatoare. A invata sa echilibrezi materialul si spiritualul este un subiect important pentru tine chiar acum. Tine minte, lumea te va impovara mereu cu asteptari si iti va spune ca trebuie sa fii in mod constant productiv pentru a te simti demn de tine. Invatarea sa-ti stabilesti propriile limite te va elibera mai mult decat iti poti imagina.

Sagetator

Astazi vi se cere sa exersati recunostinta. Fii recunoscator pentru ceea ce primesti si chiar mai recunoscator pentru ceea ce nu primesti. Spiritul are un plan. Spiritul are un plan, unul minunat, si acel plan este intotdeauna sa se asigure ca circumstantele din viata ta sunt aliniate pentru binele tau cel mai inalt si cel mai mare. Asadar, renunta la ceea ce nu este al tau cu dragoste si tandrete. Stiti ca ceea ce faceti loc este mult mai maret decat orice v-ati putea imagina vreodata. Sfat: Dati drumul trecutului cu gratie.

Capricorn

Vrajile au fost aruncate. Intentiile sunt definite. Totodata, s-au facut demersurile necesare pentru a pune lucrurile in miscare. Este timpul sa stai pe loc, sa te relaxezi si sa urmaresti lucrurile care se desfasoara in favoarea ta. Daca ai putea vedea magia care te inconjoara in acest moment, Capricorn. Celor care au aratat dragoste li se reaminteste ca exista cineva cu potential mare pe orbita lor. Scoateti jaluzelele si fiti constienti de aceasta conexiune pentru ceea ce este. Da, si inca ceva! Nu va fie teama sa incepeti o conversatie. Sfat: este timpul sa vedem miracolele derulandu-se.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 iulie 2023. Este timpul pentru noi inceputuri

Varsator

Nu in fiecare zi simti falfaitul fluturilor in stomac. Nu in fiecare zi simti aceasta betie doar pentru ca esti in preajma unei persoane pe care o iubesti. Bucura-te de ceea ce iti ofera acest capitol din viata ta. Bucurati-va de procesul de distrugere a barierelor si de a cunoaste intim pe cealalta persoana. Vulnerabilitatea necesita curaj. E bine ca ai permisiunea de a face un pas la un moment dat. Sfat: zeii si zeitele romantismului sunt de partea ta.

Pesti

Speranta vine din viitor, Pesti, iar frica din trecut. Asadar, renuntati la ambele polaritati cu gratie, deschizandu-va la ceea ce are de oferit momentul prezent. Viata este o sarbatoare, una frumoasa si tocmai in aceasta sarbatoare ti se cere sa te delectezi astazi. Amintiti-va, este nevoie de curaj pentru a va preda curentului. Acest lucru va cere sa aveti incredere din nou in planul divin. Este nevoie sa-ti amintesti ca ceea ce este cu adevarat al tau nu poate fi niciodata luat. Sfat: Reveniti la momentul prezent.

Publicitate

Publicitate

Autor