Horoscop zilnic, 5 februarie 2023. Scorpionul trebuie sa se puna pe primul loc

Ziua deschide o perioada favorabila pentru calatorii mici si calatorii scurte de dragul impresiilor si al schimbarii decorului. Este timpul sa definiti obiectivele, modalitatile de a le atinge, sa va pregatiti pentru munca activa. Invata sa-ti creezi starea de spirit. O atitudine pozitiva este jumatate din succesul tau.

Berbec

Nu a fost posibil sa incepi o noua viata in noul an . Acest lucru nu este surprinzator, pentru ca tu insuti nu te-ai schimbat. Schimbarea trebuie sa inceapa intotdeauna de la sine. Recunoaste, tu insuti simti ca anumite tipare se repeta, de parca ai fi blocat intr-o bucla. In primul rand, luati o pauza de la gimnastica mentala . O modalitate buna de a face acest lucru este sa va inchideti capul si sa acordati atentie corpului.  Asa ca imbraca-ti pantalonii de trening si danseaza pe melodiile tale preferate. Ca si cum nimeni nu te vede!  Sfat: uneori trebuie doar sa dansezi pe muzica ta preferata.

Taur

Publicitate

Vrei sa schimbi multe, dar pana acum nu iese, te simti ca o veverita in roata. Nu disperati, momentele grele de criza de transformare sunt normale. Nu esti singur in asta. Si asta nu inseamna ca nu poti face nimic. Amintiti-va, ati fost trimis aici pentru a va crea propriul destin, nu pentru a urma un scenariu predeterminat. Asadar, reevalueaza si reconsidera acele momente din viata care par sa nu fie tocmai corecte. Procedand astfel, poti pune bazele unei noi vieti. Sentimentul de disconfort este cel mai bun marker prin care vei determina zonele de aplicare a eforturilor. Sfat: o evaluare sobra a actiunilor si deciziilor este prima piatra in temelia unei noi vieti.

Gemeni

Gemeni, acum trebuie doar sa te distrezi! A venit perioada in care trebuie sa scapi de stereotipuri, de tipare de comportament „corecte” – orice tipare straine sufletului tau. Fii din ce in ce mai tare si mai ciudat in fiecare zi, fa ce vrei! Singurul lucru pe care nu-l datorezi nimanui este o explicatie a alegerilor tale de viata. Nimeni nu are dreptul sa faca aceasta alegere pentru tine. Incalci stereotipurile si provoci insasi ideea de „normalitate”. In ceea ce priveste tabu, acesta nu este altceva decat un cuvant din patru litere.  Sfat : secretul succesului tau este indrazneala fara compromis!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 august 2021. O zi minunata pentru Fecioare

Rac

Nu este vorba despre premii, laude, cifre de vanzari sau clasamente pe retelele sociale. Este vorba despre cum te simti in legatura cu tot ceea ce ai realizat in ultimii cativa ani. Asa ca opriti-va si acordati-va un moment pentru a va recunoaste atat esecurile, cat si victoriile. Cea mai mare putere a ta este abilitatea de a face fata numeroaselor provocari ale vietii fara a le lasa sa ia mai bine de tine. Asa ca nu va pierdeti increderea si aspiratiile. Sfat: Nu lasa pe nimeni sa te devalorizeze.

Leu

Vine un moment in calatoria dvs. cand puteti continua cu un scenariu invechit sau puteti schimba lucrurile. La inceput putin, apoi radical. Toata lumea trebuie sa fie sincera. Altfel, armonia din suflet se prabuseste in fata ochilor nostri. Ai venit pe aceasta lume pentru a fi cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta. Daca ideea ta de „normalitate” este diferita de ideile societatii – poate ca aceasta societate nu ti se potriveste? Nu este treaba ta sa ii faci pe toti sa se simta confortabil. Da, si inca ceva! Daca a urmari ceea ce iti face sufletul sa cante inseamna risc financiar, nu te teme. Risca-te ca sa nu regreti mai tarziu.

Fecioara

Publicitate

Ai o drama de familie. Pentru cei care locuiesc departe de familiile lor, problemele cu colegii de apartament pot veni pe neasteptate. Fa-ti o favoare si nu lasa obiecte de valoare intr-un loc vizibil, nu te lauda si nu provoca oameni vicleni si inselatori. In relatiile cu ceilalti, inclusiv cu vecinii, singura modalitate de a gasi o solutie pe termen lung este sa vorbesti despre lucruri care ti se par incomode. Simtiti-va liber sa cereti respect reciproc, nu traiti in conditii inacceptabile pentru dvs.  Sfat: incepeti o conversatie dificila despre lucruri care va fac inconfortabil.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 august 2021. Succesul Fecioarei este garantat astazi

Balanta

Nu mai ai timp sa repeti evenimentele trecute. Ai putea schimba ceva? Poate ca da. Poate nu. Acum nu mai conteaza. Doar te face sa pierzi timpul. Accepta-l ca pe un fapt ca esti acolo unde trebuie sa fii si fiecare experienta ti-a invatat o lectie de viata valoroasa. Evenimentele si impresiile negative v-au ajutat sa stabiliti limite si intentii clare – veti folosi acest lucru cu intelepciune in viitor. Stelele iti deschid multe oportunitati noi, nu le rata, scotocind prin cufarul trecutului. Sfat: doar inainte, fara sa privesti inapoi – te poti descurca cu totul!

Scorpion

Esti o prioritate pentru o persoana draga? Este acolo cand ai nevoie de el? Sau vine cand ii convine? De cate ori te-ai surprins simtind ca cedezi, trecand peste tine, frica de conflict sau singuratate? Este timpul sa nu mai cititi gresit semnele. Este timpul sa incetati sa va minimizati nevoile, altfel va puteti pierde pur si simplu. A alege in favoarea ta poate strica echilibrul, dar acest lucru este normal, absolut firesc. Daca nu te salvezi, nimeni nu te va salva. Sfat: este timpul sa te alegi pe tine insuti. Cine altcineva va avea grija de tine?

Sagetator

Claritatea este premiul tau la sfarsitul sezonului retrograd. Intelegi ce merita timpul si energia ta si esti gata sa lucrezi la asta. Amintiti-va, aveti tot sprijinul cosmic de care aveti nevoie pentru a muta carul vietii in directia cresterii! Echipa ta de fani este intreaga lume, fiecare celula a acesteia. Fa fiecare pas cu acest gand, iar realitatea va straluci cu noi culori. Cand vine vorba de chestiuni ale inimii, spuneti adevarul. Maturarea prafului sub covor nu este o decizie buna. Sfat: intreg universul te sustine, fa-ti visele sa devina realitate!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 martie 2021. Pestii au noroc in domeniul profesional

Capricorn

Iti ofera un loc sigur departe de haosul si framantarile din lumea exterioara, se gandesc la binele tau in cele mai dificile momente ale propriei vieti. Acesti oameni, cei dragi, merita o mare recunostinta. Toate necazurile marunte par a fi praf in comparatie cu cel mai mare dar de a avea astfel de mijlocitori in preajma. Universul iti cere sa-ti tii inima pregatita si sa exprimi ceea ce simti cu adevarat. Fii sincer si deschis. Vulnerabilitatea nu este slabiciune.

Varsator

Este adevarat ca unele lucruri din viata noastra sunt prestabilite. Dar asta nu inseamna ca am fost trimisi pe aceasta lume fara sansa de a mai avea. Asta nu inseamna ca suntem doar spectatori in marea schema a lucrurilor. Varsator, esti universul in miscare. Esti capabil sa iei fraiele guvernului in propriile maini si sa depasesti circumstantele. A sosit timpul. Fa un salt cuantic in directia cresterii. In acelasi timp, lasati intrebarile „cum” si „de ce” ale Universului. Sunteti in siguranta, sunteti protejat si va indreptati spre scopul vostru sacru. Sfat: Luati inapoi fraiele vietii voastre. Tu esti responsabil.

Pesti

Astrele le cer Pestilor sa aiba grija de sanatatea si bunastarea lor. Dar a-ti sculpta corpul ideal, a-l transforma si a-l intari nu inseamna a-l pedepsi. Pastrati un echilibru, fiecare pas catre o forma mai buna ar trebui sa aduca bucurie si placere, nu durere si suferinta. Este timpul sa reintroduci bucuria si distractia in ecuatia vietii tale. Este timpul sa va distrati putin in timp ce va indreptati spre destinatia dorita. Poate ca prin simpla trecere de la o sala de sport la un grup de dans, vei aprinde scanteia de emotie din interior! Sfat: Ofera vietii si muncii joaca, alunga plictiseala.

Publicitate

Autor