Horoscop zilnic, 4 februarie 2023. Pestii trebuie sa isi puna planurile in miscare

Un moment bun pentru achizitii si investitii valoroase. Cu toate acestea, fara diligenta, sunt posibile dezamagiri – asigurati-va ca afacerea este de incredere si nu luati decizii pripite. Universul in aceasta zi pedepseste pentru ganduri sumbre si aroganta, ai grija la cuvintele si faptele tale. Cel mai bine este sa eviti situatiile emotionale pentru a nu incurca lucrurile. Dedicati timp muncii pasnice , creativitatii si altor activitati care aduc pace si bucurie.

Berbec

Nu ai venit pe lumea asta pentru a indeplini visele altcuiva sau pentru a urma scenariul altcuiva. Aceasta cale te va duce si mai departe in adapostul suferintei. Nu, ai venit aici sa joci pentru mize mari! Pentru a trai o viata reala, gaseste-ti adevaratul scop si urmareste obiective care trezesc bucurie si fericire in suflet. Asadar, asculta-ti inima si fa-o in felul tau, chiar daca alegerea ta pare fara sens pentru toti cei din jurul tau. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa faci totul singur. Unirea fortelor cu un prieten apropiat sau coleg va ajuta la realizarea imposibilului! Sfat: gaseste oameni cu ganduri asemanatoare in creativitate – fa-ti visele sa devina realitate impreuna!

Taur

Publicitate

Nu te feri de conflict, Taur. Renuntati la necesitatea de a pune un leucoplast pe tot ceea ce pluteste la suprafata in acest moment. Haosul din jurul tau iti aminteste ca unii oameni si evenimente nu sunt propice pentru binele tau cel mai inalt si cel mai mare. Haosul iti aminteste de detaliile vietii tale care stau in calea cresterii personale si profesionale. Doar o reamintire: este in regula sa te alegi pe tine insuti. Este in regula sa tai legaturile cu lucruri si oameni care te impiedica sa devii ceea ce esti menit sa fii. Sfat: Identificati si eliminati toate barierele externe din calea obiectivului dvs.

Gemeni

Se intampla asa: o persoana este prezenta in viata ta literalmente in fiecare zi, dar de fapt nu face parte din ea. Petreceti timpul nu impreuna, ci in paralel. Dar din anumite motive, inca astepti schimbarea. Stiti ce ar putea insemna aceasta stare de lucruri? Cineva ia locul celui mai bun insotitor al tau, cel care se numeste a doua jumatate. Crezi ca este doar o criza , un fenomen temporar? Sau rezultatul acceptarii tale eterne a mai putin, dar macar ceva? Nu-ti fie frica sa fii singur: exista putere si frumusete neconditionata in a tine un loc pentru omul adevarat . Asigurati-va ca nu va minimizati propriile nevoi din compasiune fata de oamenii pe care ii iubiti. Meriti sa fii auzit, meriti apropiere si devotament. Sfat: Fa loc in viata si inima ta pentru ceea ce este important si cu adevarat valoros.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 mai 2023. Pestii trebuie sa profite de oportunitatile care apar

Rac

In 20 de ani, vei fi mai dezamagit de ceea ce NU ai facut. Mediteaza la aceste cuvinte intelepte ale lui Mark Twain in timp ce sorbesti cafeaua de dimineata. Intentia este cel mai mare talent si dar de sus, dar uneori te subestimezi. De frica de esec, te privezi de victorie. Trebuie doar sa-ti permiti sa indraznesti, sa faci primul pas! Nu exista munte pentru tine pe care sa nu-l poti urca. Nu-ti fie frica de adevarul tau, cere respectul cuvenit, realizeaza ceea ce iti doresti. Poti! Sfat: uita-te doar inainte – fara a privi inapoi si fara regrete!

Leu

Sunteti vrajitori si creatori ai propriului destin. Tu esti Universul insusi in miscare, iar instrumentele de care ai nevoie pentru a crea o viata mai buna sunt deja in tine. Lucreaza cu talentele si puterile tale, antreneaza-le pentru a crea frumoasa realitate pe care ti-ai imaginat-o intotdeauna. Sfat: nu poti fi oprit in drumul tau catre obiectivul tau – crede ca totul se va rezolva!

Fecioara

In aceasta zi, reprezentantii zodiei ar trebui sa se gandeasca la armonie. Universul ne aminteste de nevoia de munca interioara. Stai la aceeasi masa cu rani nou aparute pe inima si vorbeste cu ei. Transforma-ti durerea in intelepciune. In acest proces, o intelegere a valorii experientei, chiar si cea mai dificila si tragica, vine invariabil. Amintiti-va, a avea grija de tine duce uneori la dezamagirea unor oameni, dar acest lucru este normal si adesea inevitabil. Este timpul sa renunti la povara asteptarilor altora. Sfat: este timpul sa te intorci acasa la tine. Si traieste pentru tine.

Balanta

Sa te simti frustrat din cand in cand este normal. Nu esti singura, Balanta. Nu esti singur in asta. Dar marea intrebare este: ce ai de gand sa faci in privinta asta? Cum vei transforma sentimentul de esec total in bucurie, recunostinta si fericire? Iata un citat al autoarei olandeze si vorbitoare de motivatie, Alexandra den Heyer, pentru a reflecta: „Te simti adesea obosit, nu pentru ca ai facut prea multe, ci pentru ca ai facut prea putin din ceea ce iti aprinde lumina.” Sfat: Acordati atentie pentru ce cheltuiti energie si daca aduce bucurie.

Scorpion

Acum nu este momentul sa te indoiesti de tine, Scorpion. Nu este momentul sa lasati frica sau indoiala de sine sa preia controlul. Este timpul sa iei fraiele si sa muti inainte carul vietii tale. Acum ca toate planetele au iesit din starea retrograda, Universul pare sa te impinga la actiune, soptindu-ti la ureche – totul se va rezolva. Oportunitatile de la orizont sunt pe cat de promitatoare pe cat par. De ce te uiti in continuare de pe margine? Sfat: Lumea este plina de posibilitati – luati taurul de coarne!

Sagetator

Daca nu functioneaza, atunci nu functioneaza, Sagetator. Posibilitatile umane nu sunt nelimitate, circumstantele externe sunt mai puternice decat vointa de a castiga. Uneori trebuie doar sa nu mai rezistati curgerii. Asa ca stelele sunt o reamintire a necesitatii de a onora ciclurile si ritmurile naturii . Exista un timp pentru a sarbatori si exista un timp de odihna si contemplare a procesului fara efort. Acum ai o astfel de perioada. Totul nu este asa cum iti doresti. Dar de asta ai nevoie cu adevarat. Sfat: nu plange de esecuri, toate evenimentele din destinul tau nu sunt intamplatoare.

Capricorn

Iata-l, Capricorn! Aceasta este viata pe care ti-ai imaginat-o cu mult timp in urma, esti in ea chiar acum. Asadar, fa-ti o favoare si lasa deoparte indoielile despre propriul tau succes. Reveniti in prezent, dar cu o atentie mai mare. Universul te umple cu o abundenta de binecuvantari pe care le meriti. Tot ce trebuie sa faci este sa treci intr-o stare de a permite – sa-ti dai permisiunea de a primi ceea ce a fost intotdeauna al tau. Sfat: deschide-ti inima si obtine ceea ce meriti cu adevarat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 februarie 2021. Pestii trebuie sa joace dupa regulile celorlalti

Varsator

Vechi greseli intr-un nou cerc, Varsator! Sunteti din nou de acord cu tot ceea ce ofera lumea exterioara. Te grabesti, esti coplesit de munca – o faci cu rabdare, dar uneori simti un sentiment de panica atunci cand te uiti la lista de sarcini rezultata. Chiar si superoamenii au limitele lor. Sa stii ca a fi selectiv este in regula. Spune doar da propozitiilor care rezoneaza cu tine la nivel sufletesc. Trebuie sa existe un echilibru intre ceea ce oferi altora si ceea ce pastrezi pentru tine. Aceasta este cheia armoniei, nu a fiabilitatii si a altruismului. Sfat: Este in regula sa fii selectiv, nu te epuiza pentru a le face pe plac celorlalti.

Pesti

Frica de a face primul pas este familiara tuturor, fara exceptie. Toata lumea traieste un moment de indoiala intr-o situatie data, nimanui nu i se promite sau nu i se garanteaza succesul de sus. Dar merita sa renunt acum? Merita sa renunti la un vis din cauza sansei ipotetice de a nu obtine ceea ce iti doresti? Nu mai astepta ziua de maine, data perfecta sau momentul potrivit. Timpul este acum si timpul este astazi. Dupa o perioada de retrograd planetar, sansele tale de a obtine ceea ce iti doresti sunt mai mari ca niciodata. Si daca nu se implineste, este doar o alta provocare, nu? Sfat: este timpul sa-ti pui cel mai maret plan in actiune.

Publicitate

Autor