Horoscop zilnic, 23 decembrie 2022. Este timpul sa fim sinceri cu noi insine

Berbec

Universul iti ofera o idee clara despre ceea ce trebuie eliminat din viata ta. Asculti? Amintiti-va ca exista doi oameni in fiecare relatie. Ceea ce dai este ceea ce primesti. Nu lasa pe nimeni sa te ia de la sine inteles. Sfat: Acordati atentie semnelor pe care vi le ofera Universul.

Taur

Fii atent la templul tau interior. Ai grija de cea mai importanta relatie din viata ta – cea pe care o ai cu tine insuti. Veti asista, de asemenea, la o transformare uriasa in realitatea voastra exterioara. Sfat: Angajati-va in auto-dezvoltare.

Publicitate

Gemeni

Daca simti ca in jurul tau exista oameni care isi ascund adevaratele fete in spatele mastilor, atunci probabil ca ai dreptate. Dar pentru a face loc pentru conexiuni autentice, trebuie sa renunti la masti si sa incepi sa fii tu insuti. Sfat: Onestitatea si claritatea sunt cele mai importante.

Rac

Nu comunica cu cei care se joaca cu tine. Intrerupeti orice contact, indiferent cat de greu ar fi. Unii dintre voi pot incepe sa simta ca relatia a ajuns intr-o fundatura. Cealalta parte semnificativa este mereu alaturi de tine atunci cand ai cu adevarat nevoie de sprijin? Sfat: Nu lasa pe nimeni sa se joace cu sentimentele tale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2022. Zodiile care isi pot rezolva toate problemele azi

Leu

Etapa actuala a vietii tale necesita sa-ti intelegi propriile limite. Nu trebuie sa fii in preajma celor care risca sa-ti afecteze sanatatea mintala. Respira adanc si intoarce-te in spatiul iubirii din inima ta. Sfat: Gasiti echilibrul cu subconstientul.

Fecioara

Nu-ti compara viata sau relatiile cu ceea ce se intampla cu alti oameni. Amintiti-va, puteti percepe doar o parte din povestea lor. Pentru ce este aceasta faza a vietii tale: Un grad mai mare de angajament fata de cariera si misiunea ta. Sfat: Continua-ti viata fara sa te uiti inapoi la altii.

Balanta

Publicitate

Intr-o lume care sarbatoreste constant, vei invata cat de important este sa ai incredere in planul universului. In timp ce unele lucruri apar cu viteza, altele sunt inca in stadiul de muguri mici si nu se grabesc sa plece nicaieri. Continuati sa le oferiti dragostea si grija de care au nevoie. Sfat: Ofera dragoste celor care nu au primit atentie de mult timp.

Citeste si articolul :   Echinoctiul de toamna 2020. Portile ceresti se deschid si dorintele se implinesc. Ce nu trebuie sa faci la hotarul dintre vara si toamna pentru a nu atrage ghinionul

Scorpion

Iesi din propriile tale complexe, Scorpion. Permiteti-va sa primiti dragostea pe care o puneti in spatiu. Uneori trebuie doar sa te uiti in oglinda, sa accepti reflectia pe care o vezi. Sfat: permiteti-va sa fiti iubit.

Sagetator

Stii cum sa-ti creezi spatele pentru a te simti in siguranta. Sunteti capabil sa supravietuiti chiar si unei furtuni puternice. Si intr-un moment in care unii descopera noi placeri pentru ei insisi, altii nu pot face intotdeauna fata sentimentelor care i-au cuprins, stii sa controlezi aceste procese. Sfat: Continuati sa va miscati in aceeasi directie.

Capricorn

Abilitatea de a-i elimina pe cei care nu merita din mediul tau este cheia pentru a ramane mereu „pe varful lumii”. Amintiti-va sa va protejati interesele. Unii dintre voi pot descoperi ca cineva raspandeste zvonuri despre persoana voastra. Sfat: Ignorati zvonurile.

Varsator

Deschide ochii si priveste in jur: atunci atentia ta la detalii va uimi orice bijutier. Dar o capodopera nu este rezultatul unei coincidente, ci copilul a multor ani de munca grea. Lasati munca dvs. sa fie o inspiratie pentru eforturi suplimentare. Sunteti in proces de a crea o viata mai buna. Sfat: munciti din greu pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 decembrie 2021. Vesti nu prea bune de la astre

Pesti

Nu te mai ascunde de ceilalti. Spune orice crezi! Viata cere de la tine adevar, onestitate si sinceritate. Stapaneste arta conversatiei inima la inima, astazi iti va fi la indemana. Sfat: Spune ce ai in minte, dar incearca sa nu ii ranesti pe ceilalti.

Publicitate

Autor