Horoscop zilnic, 22 decembrie 2022. Faceti loc pentru bucurie in aceasta perioada

Horoscop 22 decembrie 2022. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Uneori devii cu adevarat deprimat gandindu-te la natura impermanenta a lucrurilor. Dar tot ce este mai bun este intotdeauna inainte si acestea nu sunt cuvinte goale. Crede in lumina de la capatul tunelului, doar o atitudine pozitiva te va ajuta sa treci peste toate vicisitudinile destinului. Sfat: Fii rabdator si umil.

Taur

Publicitate

Durerea in crestere in inima, revenirea constanta la situatii dificile si certuri cu oamenii nu merita. Este devastator si te duce intr-un colt. Schimbati focalizarea si priviti in propriul suflet. Fii singur, gaseste o activitate placuta sau relaxeaza-te. Sfat: Concentrati-va pe propriile sentimente.

Gemeni

Daca nu mai intelegi care dintre oamenii din jurul tau este un prieten si care este un dusman, este timpul sa faci ceva. In caz contrar, vei fi ars la nesfarsit, facand aceleasi greseli. Cine spune ceva despre integritatea individului, daca in jurul ei nu exista un dans rotund de prieteni, ci un stol de zmee, sa nu se astepte la lucruri bune. Sfat: analizeaza-ti relatiile cu oamenii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 februarie 2023. Zi norocoasa pentru Berbec

Rac

Unele relatii romantice sunt sortite esecului, in timp ce altele sunt perfecte inca de la prima intalnire. Dar nu vei sti niciodata ce s-ar putea intampla in continuare daca vei continua sa fugi de la primele dificultati. Greseala unei persoane nu este intotdeauna un motiv pentru a o parasi. Sfat: Invata sa rezolvi problemele, nu fugi de ele.

Leu

Fiecare castig mare are in spate o munca incredibila. Succesul nu cade din cer si ii mangaie la nesfarsit pe alesii sai in timp ce ei se relaxeaza pe canapea. Pentru a realiza ceva, trebuie sa faci un efort. Aminteste-ti ce obiective ti-ai propus la inceputul anului. Sfat: Munca grea aduce o recolta bogata.

Fecioara

Adesea trebuie sa te dai deoparte, sa cedezi si sa nu lupti. Uneori este important sa evitati conflictul, nu sa il dezvoltati. Este dificil sa stii ce sa faci cand emotiile sunt coplesite. Daca simti asta, ia o pauza si analizeaza ce se intampla. Sfat: uneori, a lasa pe altcineva sa castige inseamna a te castiga pe tine.

Publicitate

Balanta

Este timpul sa-ti asumi responsabilitatea pentru obiectivele tale, sa-ti para rau pentru tine si sa te plangi de circumstante externe atunci cand esuezi. Nu trebuie sa faci totul deodata. Pasii mici si siguri facuti in directia corecta vor da roade pe termen lung. Sfat: Nu renunta la visele tale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 octombrie 2021. Stabilitatea este cheia succesului pentru Taur

Scorpion

Senzatia de oboseala devine permanenta. Ca sa nu mai vorbim de sentimentul ca destinatia se indeparteaza din ce in ce mai mult de tine. Dar asta e departe de adevar, Scorpion. Esti acolo unde trebuie sa fii, pe drumul cel bun. Sfat: Universul te va recompensa pentru provocarile tale.

Sagetator

Distragere si confuzie completa. Acest lucru nu poate decat sa afecteze afacerile si relatiile cu oamenii. Dar nimeni nu te va ajuta sa corectezi situatia in afara de tine. Fa-ti prieteni cu personajul tau, asuma-ti aspectul, evalueaza in mod obiectiv abilitatile, avantajele, punctele slabe. Sfat: este timpul pentru o introspectie.

Capricorn

Doar pentru ca esti aproape de cineva nu te obliga sa fii de acord cu faptele si cuvintele lui. Si, de asemenea, nu inseamna ca trebuie sa-i protejezi de adevarul amar, infrumusetand realitatea. Nu, asta nu va face decat sa inrautateasca lucrurile. Minciunile sunt pentru mantuire, dar sunt contraindicate pentru tine. Sfat : Chiar si cea mai inocenta minciuna se poate transforma intr-un dezastru.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 mai 2021. O zi tensionata pentru Sagetator

Varsator

Un cerc larg de comunicare este foarte interesant, informativ, da prospetime fiecarui eveniment. Dar uneori trebuie sa te simti ca un membru al familiei care nu trebuie sa se prefaca a fi cineva. In fluxul turbulent al vietii, nu uitati de primii si cei mai credinciosi prieteni, despre tribul vostru de oameni cu ganduri asemanatoare. Sfat: Reconecteaza-te cu vechii tai prieteni.

Pesti

Resentimentul care este incurajat, stocat in memorie, experimentat din nou si din nou, poate creste intr-o gaura neagra. Teme-te de vechile nemultumiri, alunga-le, traieste mai departe – prezentul si viitorul, nu trecutul. Pana nu ai de-a face cu piatra de pe inima ta, nicio fericire nu va veni si o va umple. Sfat: Fa loc in inima ta pentru bucurie.

Publicitate

Autor