Astrologii au dezvaluit ce zodii isi schimba viata dupa Anul Nou, scapa de toate necazurile

Astrologii prevad schimbari pozitive in viata unor nativi ai zodiacului, care pot atinge un punct culminant in diverse zone dupa Anul Nou.

Care sunt cele 3 zodii a caror viata se va schimba dupa Anul Nou?

Jupiter se muta in Berbec din 20 decembrie 2022 pana pe 16 mai 2023, cand planeta implinirii si abundentei se muta in Taur. Energia acestor miscari incurajeaza auto-invatarea, asumarea riscurilor, confortul material si bunastarea. Se anunta un nou inceput cu Luna Noua din 21 ianuarie 2023 care va fi in Varsator si care va invita sa experimentati  lucruri noi. Cand Luna Plina din 7 ianuarie 2023 este in zodia Rac, nevoia de sprijin familial va fi mai pronuntata. Schimbarea este aproape adesea dificil de realizat, dar a schimba inseamna a creste si a merge inainte.

Taur

In ciuda unor dificultati din cauza cheltuielilor excesive din ultima vreme, precum si a managementului financiar deficitar, viata nativilor acestui element al Pamantului se va schimba in bine dupa Anul Nou. Dragi prieteni , Jupiter in Berbec va fi ingerul tau pazitor pana la jumatatea lunii mai, vei deveni mai inovator si vei arata o gandire atenta. In timpul Lunii Pline in Rac vei putea semna un contract de mare importanta care iti va aduce mult bine si satisfactii atat pe plan personal cat si profesional. In aceasta perioada este de asteptat o schimbare in cariera, aceasta decizie va va permite sa va imbunatatiti considerabil situatia financiara si veti beneficia de mai multe avantaje sociale. Luna Noua in Varsator va fi momentul perfect pentru a cauta alte oportunitati profesionale sau pentru a-ti reajusta obiectivele pentru a reusi in noul an. Daca vrei sa mergi foarte departe, profita de oportunitatile care iti sunt disponibile si fa tot ce-ti sta in putere pentru a-ti pastra bunele rezolutii.

Fecioara

In ciuda unor furtuni care ar fi putut avea loc la inceputul acestei luni decembrie, nativii Fecioarei  vor putea, in sfarsit, sa se elibereze de trecut, lasand problemele in urma lor si pregatindu-se pentru noi si mult mai incitante inceputuri. Din luna ianuarie, nativii acestei zodii de pamant vor avea impresia ca se afla pe un roller coaster emotionant. Planeta expansiunii, Jupiter, va tranzita in Berbec si va va ajuta sa va lansati in proiecte promitatoare si sa va deschideti spre noi perspective, care va vor asigura, asadar, o anumita stabilitate financiara si, prin urmare, o viata mult mai buna. In ceea ce priveste sectorul tau profesional, Luna Noua in Varsator iti va aduce o gura de aer proaspat si iti va rupe rutina zilnica de la serviciu, facand-o mai placuta. Daca se intampla sa va simtiti confuz uneori, pastrati-va calmul si incercati sa rezolvati situatia cu delicatete. Acestea fiind spuse, evita orice fel de conflict la locul de munca, nu te va avantaja in niciun fel.

Varsator

Draga Varsator, te asteapta un inceput de an vesel. De indata ce Venus paraseste Capricornul pentru a se instala in zodia ta, dorinta de noutate si schimbare va fi acolo. Planeta iubirii si a banilor iti va oferi multe oportunitati care iti vor permite sa te apropii putin de visul tau suprem. Nativi din zodia Varsator, in timpul Lunii Pline in Rac, veti deveni mai productivi la locul de munca si veti fi mai inclinati sa imbratisati orice schimbare care se produce in sfera voastra profesionala. La randul ei, Luna Noua din zodia ta va fi ca o raza de speranta pentru tine, iti va deschide toate usile pentru a-ti urma visele, vei fi mai hotarat ca niciodata sa-ti atingi obiectivele profesionale. Nativi ai elementului Aer, ar trebui sa va asteptati la anumite schimbari in viata voastra. Schimbarea locului de munca sau a resedintei. Vei trai experiente unice si vei face noi intalniri neasteptate care te vor marca pe viata.

Autor