Varsatorii sunt oameni dificili si imprevizibili. Dar exista multe lucruri pentru care merita sa-i iubesti

Varsatorii sunt oameni dificili si imprevizibili. Toate persoanele care au avut vreodata relatii cu Varsatorii, stiu ca sunt oameni foarte dificili, imprevizibili, iubitori de libertate … Dar exista si lucruri pentru care merita sa fie iubiti! Iata cateva dintre ele:

1. Traiesc “in lumea lor”

Despre ei adesea se spune ca “Sunt cu capul in nori.” In mare parte acest lucru este adevarat. Sunt mereu cu gandurile si experientele lor, de aceea ii poti vedea mereu ingandurati si rareori atenti.

Si nu spuneti despre ei ca sunt oameni reci. Sunt fierbinti ca focul! Dar prefera sa-si ascunda flacara in interior, incredintand-o numai celor apropiati.

2. Nu au nevoie de romantism

Varsatorii sunt oameni practici. Nu-i vei vedea sa citeasca romane de dragoste sau sa se uite la comedii romantice.

Cu daruri, de asemenea, nu-i poti cumpara. Totul e pentru ca au nevoie de dragoste reala. Ei isi doresc un partener alaturi, care-i va ajuta sa se dezvolte. Si le va sugera drumul. Iar manifestarea sentimentelor doar de sarbatori – nu este pentru ei.

3. Ei evita conflictele

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 septembrie 2022. Sagetatorul este pregatit pentru o noua etapa a vietii

Pur si simplu nu au timp pentru ele! Varsatorii isi doresc ca lumea sa fie corecta, dar daca vine vorba de o lupta reala, ei probabil vor pleca.

Daca aveti probleme, este mai bine sa le discutati cu ei, folosind argumente rationale. Conflictele se rezolva mai bine fara explozii de agresiune, nu?

4. Permanent se schimba.

Varsatorii sunt adevarati zei in ceea ce priveste dezvoltarea personala. Si se asteapta ca partenerii sa-i trateze la fel de serios. Daca oamenii lor apropiati nu vor sa se schimbe, atunci ei vor fi foarte suparati si apoi ii vor parasi.

5. Ei isi apara ferm independenta

Cand incepi sa te intalnesti cu un Varsator, nu incerca sa-i limitezi libertatea. Si sa nu crezi ca trebuie sau ii poti controla viata. Nativul din aceasta zodie va cere independenta si de asemenea, sa tii cont de opinia lui.

In relatii Varsatorii prefera sa nu se grabeasca. Iar obligatii isi asuma fara prea muta dorinta si numai atunci cand sunt convinsi ca si-au gasit dragostea cu adevarat.

Autor