Norocul soseste in sfarsit in viata acestor 3 zodii: incepe o perioada pozitiva

Datorita miscarilor planetelor Mercur si Jupiter, acesti nativi norocosi din zodiaca vor trai momente bune la locul de munca, dar si in viata lor amoroasa.

Jupiter revine in zodia Pesti din 28 octombrie pana pe 20 decembrie. Aceasta miscare planetara va lumina pasii nativilor acestor semne zodiacale si le va permite sa realizeze reflectii mature. Mercur, planeta afacerilor si inteligentei, va tranzita prin zodia Sagetator, din 17 noiembrie. Acest tranzit planetar va avea o influenta pozitiva asupra acestor 3 semne ale zodiacului. Se vor simti optimisti si inspirati si vor putea pune la cale proiecte ingenioase si ambitioase.

Fecioara

De la 1 noiembrie, Fecioara isi va pune toata energia si atentia in slujba proiectelor sale. Eforturile ei nu vor fi in zadar, pentru ca va putea experimenta succesul in zilele ce vor urma. Jupiter in Pesti va ajuta acest semn de natura ambitioasa sa faca fata provocarilor mari. In aceasta perioada, Fecioara va avea o prezenta remarcabila la lucru. Ea isi va spune cuvantul si ii va putea face pe cei din jur sa adere la deciziile ei. Aceasta perioada va fi si favorabila dragostei. Celibatarii vor gasi in curand persoana care le satisface asteptarile. Cat despre nativii acestei zodii in cuplu, ei vor putea reaprinde flacara iubirii si vor reda complicitate si intelegere de altadata.

Balanta

Nativul acestei zodii va fi favorizat de astre pe parcursul lunii noiembrie. Saturn in Varsator il va ajuta pe nativul acestei zodii sa fie mai bine organizat in munca sa si sa-si dubleze eforturile pentru a-si avansa afacerea. Acest semn sociabil va face contacte interesante care ii vor ajuta in dezvoltarea lor profesionala, datorita energiei lui Marte in Gemeni. Incepand cu 1 noiembrie, Balanta va experimenta, de asemenea, un val de activitate. Zilele lui nu vor fi usoare, dar eforturile lui vor da roade in cele din urma, pentru ca succesul asteapta acest semn de Aer la sfarsitul lunii. Balantele  intr-un cuplu vor invarti dragostea perfecta cu partenerul lor. Vor cunoaste zile fericite in casa lor. Pentru nativii acestui semn unic, ei ar putea intalni alesul inimii lor, cu conditia sa nu refuze invitatiile prietenilor lor.

Capricornul

Capricornul se va putea dovedi la locul de munca, incepand cu 1 noiembrie. Revenirea planetei expansiunii si succesului, Jupiter, in zodia Pestilor, ii va permite sa-si sporeasca notorietatea si sa faca oamenii sa vorbeasca despre el. Profilul lui nu va trece neobservat, ba chiar ar putea atrage colaboratori care ar dori sa-l integreze in noi proiecte. El ar putea astfel sa obtina profituri bune din asta. Mai mult, situatia financiara a Capricornului va evolua in aceasta perioada. Acest semn de Pamant va putea chiar sa-si negocieze veniturile, sa obtina o marire de salariu. Pe partea inimii, nativul acestei zodii va avea sanse mari sa intalneasca o persoana care sa-i faca inima sa bata si sa-l scoata din celibat.

Autor