Horoscop 6 martie 2020. Vinerea Neagra pentru DOUA ZODII, dar tot raul e spre BINE

Horoscop zilnic, 6 martie 2020. Astrologii vin cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Berbec

Nu mai ai rabdare. I-ai oferit partenerului de viata o “ultima sansa” de foarte multe ori, insa acum esti decis sa pui punct. Nu se va intampla pentru ca el o sa faca ceva ce iti va demonstra ca s-a schimbat sau ca cel putin incearca.

Taur

Publicitate

Te bucuri extraordinar de mult de surpriza pusa la punct de colegii de la birou. Ai ramas fara cuvinte si recunosti ca este una dintre cele mai emotionante clipe din viata ta.

Gemeni

De foarte multa vreme iti doresti sa reusesti in ceva ce pare foarte periculos pentru cineva fara experienta. Totusi, asta nu te impiedica sa iti doresti sa demonstrezi cat de multe poti.

Rac

Cu putin ajutor o sa poti spune ca ai trecut peste ceva de care te temeai. Poate fi vorba despre o problema medicala ce isi gaseste rezolvarea acum. E timpul sa iti setezi alte obiective pentru ca acestea au fost indeplinite.

Citeste si articolul :   Anul Dragonului de Lemn: Ce aduce Anul Nou Chinezesc 2024 semnelor zodiacului?

Leu

Trebuie sa faci ceva ce ai tot amanat in ultima vreme pentru ca alte treburi ti-au ocupat toate zilele. Te bucuri ca in sfarsit ai timp de asa ceva si o faci cu drag.

Fecioara

Reprosul primit din partea unui sef te va face sa te gandesti de mai multe ori inainte de a spune ceva de acum inainte. Ti-ai invatat lectia si data viitoare nu o sa mai spui nimic. Ai grija sa nu cazi intr-o alta extrema si sa taci si atunci cand nu este cazul.

Publicitate

Balanta

Nu te limita la a face ceea ce face parte din rutina zilnica. Incearca ceva nou lasand la o parte teama de un eventual esec. Cu o asemenea atitudine nu o sa ajungi prea departe.

Scorpion

Iti pastrezi cu greu calmul in prezenta unor persoane ce fac mereu pe dos fata de ceea ce iti doresti tu. Incerci sa le faci sa inteleaga ca nu se afla pe drumul cel bun. Abia acum stati de vorba si discutati toate detaliile.

Citeste si articolul :   In ianuarie sunt asteptate schimbari radicale in viata celor 5 zodii

Sagetator

Nu te ingrijora prea mult pentru ceea ce afli dimineata. Lucrurile nu sunt atat de negre pe cat par la prima vedere. O sa vezi ca neplacerile vor trece de la sine.

Capricorn

Esti pus in fata unei situatii dificile. Trebuie sa iei o decizie ce iti poate schimba viata si trebuie sa fii foarte atent. O sa reusesti sa ii multumesti pe toti si mai ales pe tine insuti.

Varsator

Nu te lasa batut. Ai avut parte de un esec, insa asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi doborat atat de usor. Ridica-te repede si demonstreaza ca poti mai mult decat cred altii.

Pesti

O zi ce pare linistita dimineata, insa dupa-amiaza o sa ai parte de un moment plin de tensiune. Iti vei dori sa treaca mai repede totul si sa poti ajunge acasa unde stii ca te asteapta oameni dragi ce te vor ajuta sa treci cu bine peste aceasta perioada.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.