Horoscop zilnic, 13 octombrie 2022. Zi dedicata vietii personale

Este ideal sa faci oferte, sa incepi proiecte mari si sa faci achizitii la care ai visat de mult. Intre timp, nu uitati de sanatate si de viata personala. Petreceti mai mult timp cu familia si prietenii.

Berbec

Cautati cea mai apropiata usa de iesire, un cod care sa va ajute sa scapati din matrice si sa va intoarceti acasa. Dar nu ai venit aici ca sa scapi. Ai venit aici pentru a trai, pentru a sarbatori, pentru a fi prezent in fiecare moment. Asadar, respira adanc, uita-te in oglinda si cheama-ti puterea catre tine. Ati venit aici pentru a ridica constiinta colectiva prin indeplinirea scopului vostru sacru pe care vi se cere sa-l amintiti astazi. Sfat: Aminteste-ti de ce ai venit pe aceasta lume.

Taur

Publicitate

Dar aceasta conversatie nu este despre modul in care alti oameni va percep creatiile. Astazi vi se cere sa va conectati la portalul inimii voastre si sa creati pentru bucuria creatiei. Este tot! Daca descoperi ca sufletul tau isi canta cantecul, atunci esti pe drumul cel bun, Taur. Cand vine vorba de relatii, s-ar putea sa simti un sentiment profund de reverenta. Esti recunoscator pentru tot ceea ce oamenii aduc in viata ta si pentru toate modurile in care iti amintesc de divinitatea care locuieste in interior. Sfat: Fii romantic.

Gemeni

Tandretea este un cuvant magic, salbatic. Astazi, esti chemat sa-ti dezvolti abilitatile unice, sa experimentezi noi forme de exprimare si sa te exprimi ca niciodata. In acelasi timp, refuzati necesitatea verificarii externe. Aceasta este calatoria ta si numai a ta. Asadar, singurele intrebari pe care vrei sa ti le pui sunt: ​​imi aduce asta bucurie si trezeste un portal al fericirii? PS: Esti acolo unde trebuie sa fii, Gemeni. Sfat: dezvolta-ti abilitatile unice.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2021. Pestii trebuie sa evite situatiile conflictuale

Rac

Creativitatea si intuitia provin din acelasi loc sacru si asta este ceva ce trebuie sa recunosti astazi. Urmariti viziunile si descarcarile pe care le primiti. Ai grija la ceea ce tanjeste sa se nasca in tine in acest moment. Spiritul iti vorbeste tare si clar.  Ceva ne spune ca proiectele in care vi se cere sa insufleti viata pot aduce acum mai multa frumusete si armonie in lume. Deci, nu va abateti de la implinirea scopului vostru sacru. Nu-ti fie teama sa impletesti magia vietii in felul tau unic. Sfat: Nu impiedicati energia creativa.

Leu

Nu mai esti interesat sa joci vechile jocuri de remorcher. Nu mai esti interesat sa actionezi din constiinta victimei. Intelegi ca totul merge conform planului divin si ca intarzierile si dificultatile te-au adus si ele in acest punct al existentei tale. Astazi oferi Universului o inima plina de recunostinta. Esti exact acolo unde trebuie sa fii si simti ca lucrurile mari vin in calea ta! Sfat: deschide-ti inima in fata unei persoane dragi.

Fecioara

Cand misiunea ta este atat de mare, este firesc sa te simti singur din cand in cand. Dar aceasta izolare este o iluzie, Fecioara. Astazi sunteti chemati sa va deschideti inima si mintea la posibilitatile a ceea ce puteti crea impreuna si cum puteti face mai mult loc pentru a iubi si a fi iubit de cei din cercul vostru sacru. Un cuvant catre intelepti: petreceti timp cu cei care va amintesc ca acasa este un sentiment, indiferent cat de lunga este lista dvs. de lucruri de facut. Sfat: Nu te ascunde de sentimente si emotii.

Balanta

Conflictul serveste unui scop. In loc sa incerci sa gasesti o solutie, fii prezent. Fiti prezenti in timp ce aceasta furtuna se trezeste in interior si la ce aspecte ale ego-ului vi se cere sa renuntati. Uneori, cresterea ne duce in locuri intunecate si vi se cere sa acceptati acest lucru. Este bine ca ai puterea de a straluci prin toate. Vei intalni o versiune complet noua a ta de cealalta parte a acestui haos. Sfat: Straduieste-te pentru cea mai buna versiune a ta in orice moment.

Scorpion

Poate ca acest capitol din viata ta nu este despre altcineva. Este despre a invata cum sa te prezinti intr-un mod pe care nu l-ai mai vazut pana acum. Deci, luati suisurile si coborasurile de-a lungul drumului pe masura ce va intoarceti la voi insiva. Tu esti cel pe care l-ai cautat si, in timp, acest lucru devine mai clar pentru tine. Unii dintre voi pot experimenta separarea de sufletele pereche in acest timp. Sa stii ca Universul nu te pedepseste. Pur si simplu va ofera o oportunitate de a rezolva un conflict interior. Sfat: este timpul sa faceti o declaratie.

Sagetator

Adevarul este ca toti vrem sa fim vazuti si auziti, Sagetatori. Ne dorim sa fim iubiti si recunoscuti pentru ceea ce suntem si pentru cadourile unice pe care le aducem la masa. Dar ce se intampla cand incepem sa ne bazam pe surse externe ale acestui atasament? Tindem sa devenim dependenti de confirmarea pe care o primim de la o anumita sursa. Daca acest lucru este adevarat in cazul tau, fa ​​un pas inapoi. Fa un pas inapoi si intreaba-te de ce alegi aceasta relatie in ciuda steagurilor rosii. Avand in vedere acest lucru, veti putea sa va retrageti puterea. Sfat: esti propria ta sursa de bucurie si fericire.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 iunie 2023. Scorpionul reuseste in tot ce isi propune

Capricorn

Aici sunt misticii si invinsii. Rebeli si revolutionari. Esti aici intentionat, Capricorn, iar plantarea semintelor schimbarii in constiinta colectiva face parte din scopul tau sacru. Deci, ai incredere in semnele divine. Ai incredere unde te duce busola interioara. Nimic nu este prea mare sau prea luxos pentru tine! Sfat: Gandeste-te cum poti schimba viitorul astazi.

Varsator

Fii recunoscator pentru ceea ce functioneaza si chiar mai recunoscator pentru ceea ce nu functioneaza. Astrele au un plan pentru tine. Si uneori, acel plan va cere sa calatoriti in colturi adanci si intunecate ale psihicului vostru. Este bine ca esti inzestrat cu puterea alchimiei, cu capacitatea de a-ti transforma ranile in intelepciune si durerea in putere. Sfat: Lasa-ti creativitatea sa se dezlantuie.

Pesti

Nu stii ce se intampla sub suprafata, dar esti aici pentru asta. Renuntand la un alt strat de fals, ti se va oferi ocazia sa te cunosti pe tine insuti. Nu-ti fie frica de ceea ce este corect. Treci printr-o perioada intensa de trezire, iar stramosii tai si ghizii spirituali tin locul pentru noua ta nastere. Sfat: trebuie sa renunti la un alt strat de „duritate”.

Publicitate

Autor