Horoscop zilnic, 30 septembrie 2022. Scorpionul trebuie sa ia initiativa

Acesta este momentul ideal pentru a rezolva problemele legate de frumusetea interna si externa, pentru a va ajusta dieta si pentru a renunta la obiceiurile proaste. Aceasta perioada este favorabila si pentru orice munca minutioasa care necesita o atentie sporita si rabdare. In general, ziua este favorabila muncii: atat la birou, cat si acasa.

Berbec

Nu mai esti aceeasi persoana care ai fost ieri. Si maine veti inceta sa mai existati in dimensiunea care este astazi. Schimbarea este singurul lucru care ramane constant. Schimbarea este ceea ce esti chemat sa accepti. Reflectati la ceea ce puteti face intr-un mod nou, cum sa cresteti intr-un mod diferit. Sfat: trebuie sa gasesti o noua modalitate de a te imbunatati.

Taur

Dragostea nu trebuie sa fie periculoasa. Cand lasi pe cineva sa intre in viata ta, nu ar trebui sa simti haos si confuzie. Vi se cere sa acordati mai multa atentie la ceea ce spune corpul dumneavoastra. Ce simti cand esti langa o persoana aparent apropiata? Aceste sentimente va vor oferi o intelegere daca doriti sa investiti in aceasta relatie.

Gemeni

Gemenii care sunt intr-o relatie angajata pot descoperi ca le lipseste spatiu. Vrei sa scapi din lanturile unei relatii atat de sigure si calde, dar aparent sufocante. Te gandesti la momentul in care ai fost liber si iti amintesti de dulceata ametitoare a singuratatii. Daca merita sa spargi totul dintr-o data depinde de tine, dar nu ceda emotiilor. Majoritatea reprezentantilor zodiei au uitat complet de sentimentul apasator de gol si un pat rece. Sfat: va trebui sa alegeti intre iubire si libertate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 august 2023. Norocul este de partea Varsatorului

Rac

Faci lucrurile mult mai complicate decat sunt in prezent. Fii singur cu tine si gandeste-te la ce vrei cu adevarat de la aceasta relatie. Trecerea la claritatea propriilor dorinte va va permite sa va exprimati nevoile si sa faceti pasul pe care l-ati amanat de atata timp. Sfat: Nimeni nu stie ce ai in cap pana nu vorbesti.

Leu

Ceva nu functioneaza pentru tine si stii deja ce este de mult timp. In loc sa te inchizi in tine, lasa loc pentru o conversatie deschisa si sincera. Spune-le celor dragi in ce etapa a vietii tale ai inghetat si ce ai vrea sa schimbi. Daca familia si prietenii tai te iubesc si te respecta cu adevarat, vor gasi o modalitate de a te gazdui. Sfat: Lasati loc pentru o conversatie deschisa si sincera.

Fecioara

Te-ai criticat la nesfarsit. Iti compari viata cu succesele si visele altora. Iti pare rau pentru tine, desi nu faci nimic si ceea ce nu este suficient pentru tine. Luati acest lucru ca pe un memento pentru a renunta la falsul sentiment al competitiei si a lucra pentru a depasi versiunile anterioare ale dvs. Sfat: scapa de sentimentele false.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 august 2022. Apar noi oportunitati pentru Gemeni

Balanta

Este cu adevarat posibil sa fii de acord cu un rau mic, dar evident cunoscut, refuzand un miracol intamplator, dar complet imprevizibil? Gandeste-te la alegerea ta. Avand in vedere ca ne aflam in plin sezon retrograd, dorinta de a reveni in trecut va fi puternica. La fel si tendinta de a repeta tipare pe care credeai ca le-ai rupt cu mult timp in urma. Nu mai mergeti inapoi pe cararile deja luate.

Scorpion

Nu vei sti niciodata daca nu incerci. Astazi astrele te cheama sa iei initiativa. Evaluarea viselor si dorintelor tale este o actiune catre care ti-ai dorit de mult sa-ti indrepti energia, dar ai gasit motive sa amani acest proces pentru o alta zi. A sti sa prioritizezi ceea ce conteaza te va ajuta sa-ti reevaluezi cursul vietii in zilele urmatoare. Sfat: gasiti un echilibru.

Sagetator

Este vorba despre vise mari si actiuni mari. Esti de neoprit atunci cand vine vorba de a-ti realiza visele si dorintele. Mai mult, ai sprijin de la rude si chiar de la colegi daca toate visele tale sunt cresterea in cariera sau proiecte noi. Nu uita sa le multumesti celor care te sustin.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2021. Gemenii trebuie sa se inconjoare de oameni pozitivi

Capricorn

Ai mai fost pe aceasta cale inainte. Stii exact unde te va duce. Astazi vi se cere sa priviti situatia dintr-o noua perspectiva. Nu-ti va placea. Tiparele tale autodistructive interfereaza cu cresterea si dezvoltarea. Da, rau, dar lucrurile familiare nu pot fi abandonate peste noapte. Dar poti face primul pas..

Varsator

Este timpul sa experimentam toate sentimentele. Va trebui sa inoti peste oceanul sentimentelor si emotiilor tale. Dar fara sa simti intreaga gama, nu poti trece mai departe. Probabil ca nu un barbat va fi langa tine la tristete si bucurie, ci femei din cercul tau apropiat: mama, sora, prietene, colegi. Sfat: deschide-ti inima.

Pesti

Fiecare dintre noi se naste cu o lingura de argint in gura. Dar aceasta nu este intotdeauna bogatie. Si poate fi folosita o singura data. Si este probabil ca pentru tine acest punct de cotitura sa vina astazi. Asa ca multumeste-i sortii pentru aceasta sansa. Sfat: Recunostinta este tot ce ai.

Autor