Horoscop zilnic, 21 octombrie 2022. Acordati atentie problemelor din trecut

Datorita impulsivitatii crescute, merita sa se ocupe de probleme care nu necesita o concentrare speciala a atentiei si probleme care necesita timp.

Berbec

Nu trebuie sa fie doar unul. Poate ca exista o cale intre doua incendii. Poate ca exista o modalitate de a gasi o solutie care sa tina cont de ambele puncte de vedere. Nu te forta sa crezi lucruri care nu sunt adevarate. Lasati loc pentru altii sa impartaseasca versiunea lor despre poveste. In plus, lucrul intr-o singura echipa va ajuta la gasirea mai multor solutii. Sfat: Incepeti o conversatie semnificativa.

Taur

Ce vrei de la aceasta relatie? Cum va vedeti viitorul comun? Astazi ti se cere sa iei volanul vietii tale si sa faci un pas catre viitorul pe care ti-l doresti. Amintiti-va, atunci cand spuneti da la ceea ce se potriveste visului dvs., va trebui sa spuneti nu la ceea ce nu este in regula. Sfat: alegeti cu intelepciune ce acceptati si ce nu.

Gemeni

Elibereaza tensiunea dintre ceea ce iti doresti si ceea ce doreste lumea pentru tine. Exista un plan divin. Si astazi vi se cere sa aveti incredere in el. Cu cat renunti mai mult la falsul tau sentiment de control, cu atat va fi mai usor pentru univers sa schimbe anumite circumstante pentru tine. Sfat: ti se cere sa ai incredere in ceea ce se intampla.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 martie 2022. Sagetatorul va primi un bonus sau o marire salariala

Rac

Nu este nevoie sa te grabesti pana la linia de sosire. De asemenea, nu ar trebui sa te agati de „ce” si „de ce” din viata ta. Lasa lucrurile sa se intample la momentul potrivit. La randul tau, continua sa lucrezi si sa faci ceea ce esti cel mai pasionat. Si totul se va dovedi in favoarea ta. Sfat: continua sa lucrezi.

Leu

In unele zile ai simtit tot ce se putea simti. In alte zile iti dai seama ca mai sunt cateva lacrimi. Aveti incredere in voi ca va curatati de murdarie si durere la momentul potrivit. Cand vine vorba de relatiile tale interpersonale, inlocuieste „asteptarile” cu „acceptarea”. Sfat: Ai incredere in tine.

Fecioara

Astazi te simti cel mai curajos, cel mai vesel. Esti gata sa cuceresti lumea. Esti gata sa faci tot ce este necesar pentru a ajunge in varf. Si altii te vor sprijini in orice demers. Te simti cel mai indraznet.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 2 decembrie 2020. Capricornii trebuie sa evite conflictele la locul de munca

Balanta

De fapt, vrei doar sa ramai. Vrei sa te ghemuiesti pe canapea, sa iti imbratisezi prietenii blanosi, sa asculti melodiile tale preferate si sa urmaresti actiunea de la fereastra. S-au schimbat atat de multe in ultimul an. Permite-ti sa nu mergi nicaieri si sa te rezolvi. Ai nevoie de o pauza si de putina singuratate.

Scorpion

Ceea ce ar trebui sa fie al tau isi va gasi drumul spre tine. Si ceea ce nu ar trebui sa-ti apartina iti va fi luat fara indoiala. Dar acum esti intr-o stare de predare profunda. Ai jucat destule din aceste jocuri, te-ai saturat. Nu mai simti nevoia sa controlezi rezultatul a ceea ce creezi. Dar pasivitatea maxima va deschide doar noi oportunitati pentru tine. Nu mai simti nevoia sa participi la joc.

Sagetator

Momentul perfect nu va veni niciodata. Nu exista un manual care sa te pregateasca pentru incercarile pe care viata este pe cale sa le arunce asupra ta. Trebuie doar sa ai incredere in intuitia ta. Sfat: Renuntati la prudenta.

Capricorn

Simti ca ai dat tot ce ai putut si nu ai primit nimic in schimb. Aceasta este o lectie. Trebuie sa-ti dai seama cum si unde sa fii mai pretentios cu timpul si energia ta. Sfat: timpul si energia ta sunt moneda ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 iunie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Varsator

Calatorind cu fluxul are si limitarile sale. Si daca nu intelegeti unde se afla si cum sa navigati in aceasta situatie, intrebati-i pe ceilalti. In mod ironic, trebuie sa cedezi si fricilor tale. Acest lucru va va permite sa intelegeti natura lor si sa depasiti fobiile. Sfat: Incercati sa va dati seama ce se intampla.

Pesti

Esti mai in ton cu cosmosul decat cu cei din jurul tau. Iti folosesti adesea abilitatile psihice pentru tine si cei din jurul tau. Dar nu trebuie sa crezi tot ce iti spune intuitia. In timp, incepi sa amesteci semnale si interferente. Prin urmare, este foarte important sa amani unele decizii importante daca ai ocazia. Sfat: Invata sa faci distinctia intre intuitie si paranoia.

Autor