Astrologul Pavel Globa a dezvaluit care sunt zodiile castigatoare in luna OCTOMBRIE. Acesti nativi vor trece prin schimbari incredibile

Octombrie 2022 va aduce schimbari pozitive cu adevarat semnificative pentru patru semne ale zodiacului. Acest lucru a fost anuntat de celebrul astrolog Pavel Globa. Cine sunt ei, norocosii lunii octombrie, conform previziunilor expertului.

Taur

Octombrie va cea mai de succes luna pentru persoanele nascute sub semnul Taurului. Astrele va sfatuiesc sa va bucurati din plin de aceasta perioada. Norocul te va insoti in toate. Cu toate acestea, nu va supraestimati puterea si nu va credeti eroi. Ca urmare a riscului nejustificat si a suprasolicitarii s-ar putea sa aveti probleme de sanatate.

Publicitate

Rac

Octombrie va aduce, de asemenea, schimbari mult asteptate pentru Raci. Astrele te vor ajuta sa obtii ceea ce iti doresti. Pentru ca succesul sa fie mai mare si mai increzator, asculta-ti intuitia si ai incredere in ea. Este al saselea simt care te va ajuta sa iei deciziile corecte.

Fecioara

Pentru Fecioare, a doua luna a toamnei 2022 va aduce mari oportunitati. Principalul lucru pentru tine acum este sa-ti stabilesti prioritatile corect. Trebuie sa alegi – cariera sau relatii personale. Odata ce ati facut alegerea finala, concentrati-va asupra designului final si implementarii acestuia.

Sagetator

Sagetatorul in octombrie 2022 va putea face orice. Productivitatea ta este la apogeu in aceasta perioada. In plus, va exista o ascensiune emotionala incredibila. Datorita acestui lucru, veti rezolva cu succes toate problemele profesionale si de afaceri. Cu toate acestea, nu ar trebui sa va faceti griji si sa suprasolicitati mult. Cautati „mijlocul de aur” in toate si odihniti-va la timp.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.