Horoscop zilnic, 23 septembrie 2022. Pestii trebuie sa continue sa mearga inainte

Aceasta zi necesita schimbare si spontaneitate, dar iti trebuie si suficienta energie pentru asta.

Berbec

Nu trebuie sa joci roluri care nu ti se par reale. Cei care va sunt apropiati sau care sunt destinati sa faca parte din cercul vostru nu va vor judeca niciodata pentru asta. De asemenea, este timpul sa lucrati la limitarile pe plan profesional. Sfat: nu trebuie sa purtati masti, fiti sincer cu cei din jur.

Taur

Publicitate

Astazi esti recunoscator pentru toata dragostea care se revarsa asupra ta. Fii aproape de acei oameni care sunt mandri si urmareste-te sa cresti. Ceva va spune ca conexiunile in care investiti in prezent vor continua sa devina mai puternice. Poate ca este timpul sa incepeti o afacere cu o persoana draga sau un prieten. Sfat: Invata limbajul iubirii.

Gemeni

Este usor sa ne pierdem simtul directiei cand ne comparam calatoria cu cea a altora. Daca simtiti ca ati ratat sansa de a ajunge in varf, atunci ar trebui sa va reexaminati cu atentie dorintele. In plus, nu are rost sa te superi, pentru ca cu siguranta te asteapta o surpriza din Univers. Sfat: aceasta zi va aduce rezultate grozave, aveti incredere in astre.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 martie 2021. Toate semnele zodiacale au o zi plina de surprize

Rac

Astazi simti iubire si te simti iubit. Te simti conectat cu ceilalti. Dar legatura cu cercurile sociale apropiate nu este singurul lucru de care te poti bucura astazi. Perceptia ta va fi la un nivel atat de inalt incat poti vedea ceva dincolo de cercul cunoasterii astazi. Sfat: Nu trebuie sa va fie teama sa aveti o experienta mistica.

Leu

Aceasta este marea dragoste, o conexiune o data in viata pe care ai chemat-o in viata ta in mod constant. Permiteti-va sa explorati intregul spatiu al acestei conexiuni. Permite-ti sa crezi in imposibil. Tot ceea ce iti doresti si meriti te asteapta. Sfat: Gaseste ceva nou in relatia ta.

Fecioara

Trecerea de la prieteni la iubiti este rareori usoara. Stiti atat de multe unul despre celalalt. In acelasi timp, mai ai multe de descoperit. Acordati-va permisiunea de a renunta la toate regulile. Calatoria in necunoscut vine cu o parte echitabila de provocari, si asta e in regula. Sfat: asculta-ti inima.

Balanta

Va trebui sa va asumati responsabilitatea pentru propriul destin. Aminteste-ti de tine si cere ceea ce meriti fara regret. Daca o sa crezi ca meriti putin, astrele te vor recompensa cu atat cat ceri. Mai intai gandeste-te la tine si apoi la ceilalti.

Scorpion

Ai nevoie de propria ta casa si de cineva cu care sa o imparti. Problemele legate de proprietate pot sa iasa in prim-plan. Daca ati cautat sa inchiriati/cumparati o garsoniera si/sau sa gasiti un chirias pentru dvs., acum este momentul perfect pentru a face acest lucru. Dar fii extrem de atent inainte de a semna orice document. Sfat: Dorintele tale se vor indeplini in cele mai neasteptate moduri.

Sagetator

Vanturi calde si reci bat asupra ta. Si unii oameni apar langa tine cand le convine. Ar trebui sa te gandesti de ce esti la cheremul unor parteneri indisponibili din punct de vedere emotional. Gandeste-te la ceea ce meriti cu adevarat, amintindu-ti puterea si potentialul. Sfat: meriti mult mai mult.

Capricorn

Simti un fel de discordie in relatie. Poate de la tine, poate de la partenerul tau. In loc sa-ti minimizezi sentimentele, vorbeste cu el deschis si sincer. Daca temelia pusa in relatie este puternica, atunci poti face fata oricarei furtuni. Sfat: Recunoasteti ca doriti sa fiti iubit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 martie 2024. Ziua aduce noi oportunitati pentru Leu

Varsator

Intrebarile nu se vor rezolva de la sine. Va trebui sa iei lucrurile in propriile maini. Va trebui sa emiti un fel de ultimatum daca mementourile blande nu fac treaba. Tine minte, daca nu ceri ceea ce ti se cuvine, nimeni nu ti-l va da. Sfat: va trebui sa dati un ultimatum pentru a obtine ceea ce aveti nevoie.

Pesti

Nu exista succes instantaneu. A fost nevoie de ani si ani de munca grea pentru a ajunge acolo unde esti acum si probabil ca va mai dura cativa ani pentru a ajunge acolo unde iti imaginezi. Este bine ca sunteti pe drumul cel bun si va indreptati constant spre obiectivul dorit. Sfat: Continuati sa mergeti inainte.

Publicitate

Autor