Cele mai fericite luni din 2022

In timp ce unii oameni vor munci din greu  in 2022, altii se vor bucura de un succes extraordinar si vor face avere.

Unele zodii vor avea noroc in anumite luni ale anului, altele vor gasi dragostea, iar altele vor reusi sa urce pe scara carierei.

Fiecare dintre cele 12 zodii va avea cel putin o luna norocoasa in noul an.

Care luna va fi cea mai fericita pentru fiecare semn zodiacal?

Publicitate

Persoanele nascute sub semnul  Taur se vor simti cel mai bine in aprilie si mai,  Fecioara  in august si septembrie si  Capricorn  in decembrie si ianuarie.

In cazul semnelor elementului Aer, situatia este urmatoarea:  Gemenii  vor reusi in mai si iunie,  Balanta  in septembrie si octombrie, iar   norocul ii va zambi Varsatorului in mai si iunie .

Anumite perioade ale anului sunt, de asemenea, atribuite semnelor elementului de apa. Asadar, viata  Racilor  va fi plina de succese si oportunitati in iunie si iulie,  Scorpioni  – in octombrie si noiembrie si  Pesti  – in februarie si martie.

Citeste si articolul :   Semne zodiacale cu o carisma incredibila

Berbecul  va prinde norocul de coada (si nu doar financiar, ci si in dragoste) in iulie si august,  multe noi oportunitati se vor deschide pentru  Leu in noiembrie si decembrie, iar   averea ii va zambi Sagetatorului  in martie si aprilie.

Publicitate

Persoanele nascute sub semnul  Varsator vor depasi cu usurinta orice dificultati profesionale in lunile mai si iunie, dupa ce au indeplinit toate sarcinile care le-au fost incredintate. In aceste luni, vor avea succes in viata personala. Viata Varsatorului va fi plina de romantism, iar casnicia lor va fi mai puternica ca niciodata.

Toamna este vremea  Balantei . Intre 9 si 30 septembrie ii asteapta vesti bune. Ar putea fi o promovare la locul de munca sau inceperea unei noi relatii.

Gemenii  vor avea succes la locul de munca, mai ales in lunile mai si iunie, i se vor deschide multe oportunitati de cariera. Cand vine vorba de dragoste, 2022 promite a fi destul de interesant. O atentie deosebita ar trebui acordata lunii ianuarie si octombrie – nu va irositi energia, ci mai degraba concentrati-va pe ceea ce doriti.

Citeste si articolul :   Vin vesti bune pentru 3 zodii: vor avea noroc in cariera din 15 ianuarie

Pestii  sunt oameni creativi, iar aceasta calitate va fi utila in februarie si martie. Vor fi mai activi decat de obicei, ceea ce ii va aduce beneficii profesionale. Pestii singuri vor avea ocazia sa inceapa noi relatii si chiar sa isi gaseasca adevarata dragoste. Cei care sunt deja in relatii se vor bucura din plin de ele luna aceasta.

In concluzie, horoscopul anului 2022 ne promite o perioada de neuitat plina de transformari pentru toate semnele zodiacului. Chiar daca nu esti unul dintre reprezentantii zodiilor norocoase, asta nu inseamna ca nu vei avea in fata o experienta de viata incredibila.

Publicitate

Autor