8 flori care atrag noroc si prosperitate

Feng Shui este o arta straveche care face parte din cultura chineza. Aceasta practica bazata pe superstitii, se bazeaza pe principii menite sa aduca armonie, fericire si prosperitate in viata noastra. De asemenea, pentru a promova energiile pozitive, este necesar sa se asigure echilibrul dintre Yin si Yang. Potrivit expertilor in practica, anumite flori au o influenta asupra vibratiilor si starii noastre de bine. Iata care sunt florile norocoase pe care trebuie sa le ai in casa ta pentru a atrage noroc si prosperitate.

1.Orhidee

Orhideele simbolizeaza frumusetea suprema, fertilitatea, puritatea si succesul. De origine asiatica, aceasta planta exotica cuprinde 30.000 de specii si poate oferi flori de mai multe culori.

2.Flori de lotus

Budistii atribuie florii de Lotus un simbol al puritatii, puterii, perseverentei si prosperitatii. Infloreste pe tulpini lungi si poate creste in apa noroioasa si reflecta floarea sa sublima inapoi in lumina soarelui.

3.Flori de prun

Floarea de prun are o dimensiune spirituala foarte unica. Simbolizand  sosirea primaverii si sfarsitul iernii, lumineaza si aduce vitalitate, speranta si determinare. Protejeaza impotriva valurilor negative si a gandurilor toxice care te pot forta sa stagnezi si sa-ti parasesti soarta.

4.Bujori

Bujorul, cunoscut si ca „regina florilor”, reprezinta nobletea, onoarea, fericirea si bogatia. Aceasta floare frumoasa face posibila decorarea interiorului si sa beneficieze de un val de energie si de un dinamism de neegalat.

Citeste si articolul :   Nu le mai arunca. Marcarea rapida a terenului pentru semanat cu ajutorul cofragelor de la oua. Morcovii, ceapa, ridichiile vor rasari intr-o saptamana!

5.Crizanteme

Crizantema este o planta perena originara din Coreea. In Japonia, aceasta planta simbolizeaza bucuria, lumina si nemurirea. Japonezii sarbatoresc anual Festivalul Fericirii, care pune crizantema in prim plan.

6.Magnolie

Magnolia necesita putina intretinere si se dezvolta la umbra si la soare. Cunoscut pentru frunzisul sau frumos, acest arbust decorativ isi are locul in casa ta. Intr-adevar, florile albe de Magnolia aduc bucurie si alunga undele negative.

7.Hortensii

Hortensia este cunoscuta a fi un simbol al recunostintei, gratiei si creativitatii. Culorile sale amintesc de dragoste si armonie si sunt deosebit de apreciate pentru decorarea unei case sau a unui apartament.

8.Flori de crin

Crinul  este o adevarata emblema in arta Feng Shui si aduce noroc detinatorilor sai. Aceasta planta perena aduce bucurie, seninatate si fericire si va va permite sa simtiti o senzatie de plenitudine in fiecare zi.

Autor