Primele poze cu Tiego, baietelul lui Dani Otil si al si Gabrielei Prisacariu

Dani Otil si Gabriela Prisacariu au devenit parinti in urma cu mai bine de doua luni. Cei doi s-au ferit sa posteze in spatiul public poze cu fata bebelusului lor.  Dat iata ca au spart gheata si au facut publica prima poza fata micutului Luca Tiago.

„Uite, tata, acolo o sa parchezi tu bicicletele clientilor daca nu iti place cartea”, a scris marti dimineata Dani Otil, in dreptul unei fotografii in care isi tinea fiul in brate, la fereastra. Nu i se vad ochisorii, dar cateva ore mai tarziu, sotia sa, Gabriela, il prezinta pe Otil junior. Micutul este adorabil.

„M-am topit!”, a scris Gabriela Prisacariu in descrierea fotografiei postate pe Instagram.  Dani Otil a comentat: „Are gropite? Acu vad. E inchiriat pentru poza? Nu e al meu!”. Imaginea respectiva  a strans peste 30.000 de aprecieri si zeci de comentarii.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu si-au unit destinele in luna mai, chiar in prima zi dupa relaxarea restrictiilor in Capitala. Cei doi au devenit parinti pe 11 septembrie, iar botezul baietelului lor l-au facut in octombrie, in ultima zi inainte de intrarea in vigoare a noilor restrictii pentru limitarea pandemiei.

Autor