Ingerii sunt printre oameni: “Totul este platit… Mergi, te rog!”

Am citit pe internet patania unei femei aflate Auchan. M-am decis sa impartasesc cu dumneavoastra aceasta intamplare.

“Astazi mergeam prin Auchan si dintr-o data am auzit un zgomot de ceva care se sparge. Am traversat culoarele si am vazut cateva persoane murmurand cu voce joasa. Cand am intrat pe culoarul unde priveai, am vazut o scena trista.

O doamna a lovit cu caruciorul raftul de farfurii si multe au cazut.

Ingenuncheata, disperata, aduna cioburile, in timp ce sotul ei aduna bucatile cu codul de bare de la fiecare farfurie sparta, spunand: vezi, acum va trebui sa platesti toate astea.

Publicitate

Trista scena. Cineva care a gresit si cu acest “spectacol” toate privirile erau pentru ea.

Cand am ingenuncheat langa ea ca sa-i explic sa nu-si faca griji, a venit un tanar, a ingenunchiat langa noi si i-a spus:

– Lasati, lasati ca cei de la curatenie sa le stranga. Mergeti, va rog, la spital sa-ti vada rana de la mana.

Citeste si articolul :   Catalin Morosanu, despre tanarul care s-a dus calare sa-si vada sotia care a nascut: ”O lectie de iubire pe care niciun virus...

Ea, s-a uitat la el, jenata, si i-a spus:

Nu. Trebuie sa adun asta ca sa platesc.

Tanarul i-a spus:

– Linistiti-va! Avem asigurare pentru o astfel de pierdere, iar dumneavoatra nu trebuie sa platiti nimic. Mergeti, va rog!

Cand tanarul s-a ridicat in picioare, am putut vedea ca avea ecuson de manager de supermarket.

Pentru tine care ai citit pana aici, mi-ar placea sa-mi acorzi un minut. Acolo unde esti, inchide ochii si imagineaza-ti ca Dumnezeu face acelasi lucru pentru tine!

Aduna bucatile inimii tale, pentru loviturile pe care ti le-a dat viata, iti vindeca ranile si te asigura ca toate greselile tale vor fi iertate.

Exista o asigurare numita Multumesc, ca atunci cand recunosti ca ai gresit si o accepti ca fiind singura ta salvare, managerul existentei universului (DUMNEZEU) iti va spune: “Totul este platit… Mergi, te rog!”

Intamplare povestita de  Madalina Popa

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.