Denise Rafai uimeste din nou. Ce a putut sa intrebe in direct

Denise Rifai l-a avut ca invitat pe George Simion. In emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai,  liderul AUR a spus ca partidul sau nu este unul extremist, dar este radical.

De asemenea, Simion a recunoscut ca isi tine pentru moment logodnica ascunsa de ochii publicului.

George Simion a fost invitata la emisiunea lui Denise Rifai

Liderul AUR a povestit despre relatia sa cu femeile, sprijinul pe care partidul sau l-a primit din partea Bisericii si chiar trecutul sau ca membru al galeriilor de fotbal.

„De multe ori sunt mai inteligente decat barbatii. Sper ca viitoarea mea sotie sa-mi fie superioara intelectual. Va avea multe de suportat: drumuri prin tara, presiuni din partea societatii. Sunt intr-o postura in care e dificil, fiecare gest al ei ar fi judecat, apreciat. O sa o cunoasteti la momentul potrivit”, a mentionat George Simion la Kanal D.

Denise Rafai l-a intrebat pe Simion daca este un bataus.

„Mai degraba am luat bataie. Suntem impotriva incalcarii dreptului la libera exprimare. De multe ori din partea organelor de siguranta se comit abuzuri si lipseste dialogul. Am ajuns in acest sens de multe ori si la acorduri cu fortele de ordine. Adevarul e la mijloc si se pot gasi solutii pentru a salva spectacolul”, a raspuns George Simion.

AUR si Biserica

„Cateodata este nevoie de parada de credinta intr-o societate care-si reneaga identitatea (…) Avem foarte multi preoti care ne sustin, suntem cxresini. Ne-a ajutat nu doar Biserica Ortodoxa, ci si celelalte biserici de la care am avut votanti. Suntem singurul partid crestin de pe scena politica romaneasca (…)

Citeste si articolul :   George Simion, mesaj pentru alegatorii PSD: "Cel care a fost de acord cu inchiderea noastra in case si cu masuri abuzive impotriva batranilor nostri"

AUR este un partid patriotic, conservator, crestin, unionist. Nu suntem extremisti, dar suntem radicali. Nu vrem sa mai fie condusa Romania de acei care au condus-o in ultimii 30 de ani”, a mai spus George Simion.

„Suntem mai convinsi ca niciodata ca vom duce la bun sfarsit aceasta lupta. Niste interdictii absurde nu ne pot impiedica. Capatul o sa fie cand Prutul o sa fie doar un loc pentru gratare pentru locuitorii de pe ambele maluri”, a completat liderul AUR.

Autor