Auchan, Metro, Carrefour, Kaufland, anunta noi masuri

Auchan Romania interzice clientilor sai ca in aceasta perioada sa foloseasca dispozitivele mobile. Masura a fost luata pentru a limita timpul petrecut in magazin si contactul cu alte persoane.

Restrictii noi la Auchan

Pe langa restrictia privitoare la telefoanele mobile, Auchan a anuntat clientii ca nu vinde produse in cantitate mare. De asemenea anunturile in magazin mai prevad si o distantare de 2 metri intre clienti.

Pentru persoanele varstinice Auchan are pe toata durat aprogramului deschisa casa 65 care este adresata exclusiv seriniorilor.

Publicitate

Tot odata nu este permisa intrarea in magazin a mai mult de 50 de persoane.

Magazinul are si un program noi de functionare de la ora 08:00 la ora 21:00.

Hypermaketul am amplsat covorare desinfectate la intrarea in magazin, dar si dispesnere care ajuta la dezinfectarea mainilor.

Metro nu permite accesul in magazin decat dupa masurarea temperaturii
Metro Romania nu permite accesul in magazinele sale fara ca un angajat sa ia temperatura si fara ca acesta sa se dezinfecteze. De aemenea atat Auchan cat si Metro insista pe plata cu cardul pentru a nu fi manuite bancnotele.

Citeste si articolul :   Medic din Franta, acuzatii grave dupa ce tatal sau a decedat in spitalul din Sibiu: "Imi spunea ca este lagar..."

Masuri similare au fost luate si de Mega Image, Kauflant si Carrefour, scrie huff.ro

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.