Un medic roman spune adevarul despre vaccinuri: ”Nu exista asa ceva! ARNm isi face treaba lui, apoi este dezintegrat de corp”

Vasile Radulescu, un medic cardiolog din Bucuresti a scris despre, ”inca o ineptie” legata de reactiile adverse date de vaccinuri dupa cativa ani.

”Nu exista asa ceva! ARNm isi face treaba lui, apoi este dezintegrat de corp”, explica medicul, precizand ca nu poate fi modificat ARN-ul si nici nu exista reactii adverse ale vaccinurilor ”la 500 de ani de la administrare”.

”Circula inca o ineptie cu efectele adverse la 3-5-10 ani de la vaccinare, cu cancere si leucemii (leucemia este tot un cancer, al sangelui, dar am pus separat ca sa existe constientizare a termenilor). Asta la tehnologiile ARNm, pentru ca ADN modificat, pentru ca genetica, pentru ca bau bau. Nu exista asa ceva”, a scris pe pagina sa de Facebook medicul Vasile Radulescu.

Publicitate

Potrivit cardiologului, ”ARNm isi face treaba lui, apoi este dezintegrat de corp si la revedere”.

Publicitate

”Nu are cum sa schimbe ADN-ul, nu are cum sa dea reactii la 500 de ani de la administrare”, a mai transmis medicul.

Citeste si articolul :   Un cunoscut medic roman avertizeaza asupra suplimentelor alimentare promovate de TV: "De cand am devenit atat de idioti?"

De asemenea, cardiologul sustine ca si atitudinile unor medici creeaza confuzie in randul oamenilor si cere coerenta si respectarea ghidurilor si recomandarilor oficiale.

”Daca unul iti zice ceva si altul altceva, automat ai o nebuloasa in cap si intri in standby”, a mai afirmat medicul.

Medicul raspunde pe pagina sa de Facebook tuturor intrebarilor celor care doresc sa se vaccineze, dar au nevoie de mai multe informatii suplimentare.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.