Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul anunta castiguri neasteptate

Horoscop 27 octombrie, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale. Iata ce se intampla cu zodia ta.

BERBEC

Se poate sa vi se comunice o sentinta judecatoreasca si care sa fie in favoarea voastra, sa se puna capat unui conflict. Lucrurile au devenit mai clare intre voi si partenerul de cuplu si se poate sa luati niste decizii ca provizoratul nu vi se mai pare potrivit, poate o sa va casatoriti.

TAUR

Se poate sa faceti niste achizitii si sa cheltuiti din fondul de economii ca salariul e pentru rate si pentru facturi. O sa puteti reinnoi un contract si sa va mearga mai bine din punct de vedere financiar, si sa mai rezolvati cateva dintre problemele casei.

GEMENI

O sa va puteti gasi ceva de lucru in particular si sa va descurcati mult mai bine cu banii in perioada asta de sfarsit de an. E un reviriment la voi in sfera sentimentala si o sa va lasati in voia trairilor ca pare sa fie cineva care vi se potriveste si de care aveti nevoie.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Vesti mari pentru cateva zodii.

RAC

Va cauta cineva care vrea sa impartaseasca o bucurie si poate faceti echipa ca sa dati drumul unui proiect. O reusita, pentru care ati depus eforturi serioase si o sa va croiti un alt drum, c-aveti multe de aratat lumii, si or sa vina si recompensele banesti.

LEU

Relatia voastra de suflet are de castigat, in perioada asta, c-o sa va faceti timp si pentru celalalt, si-o sa recreati armonia in viata voastra. Voi o sa puneti la punct o situatie legata de invatamant, poate copiii au nevoie de suport la studiu si o sa cautati solutii – cine sa-i ajute.

FECIOARA

Poate reconditionati o mobila, ceva la care tineti, pentru ca e valoros obiectul, sau are doar o valoare sentimentala – si o sa va ocupati de casa. Se poate sa va mai luati ceva in plus de lucru ca sa puteti cere mai multi bani la salariu, sau luati o prima, sa se gandeasca la o compensatie sefii.

BALANTA

E posibil sa aveti parte de castiguri, poate se mareste salariul si o s-aveti o mai mare libertate de miscare. O sa-ncepeti sa faceti lucrurile altfel, sa deveniti mai hotarati si sa mai aveti grija si de voi, ca destul le-ati facut pe plac altora. A sosit si timpul vostru! Pretuiti-va.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Reusite mari pentru trei zodii

SCORPION

O sa faceti rost de bani ca vi se platesc muncile suplimentare si o sa va descurcati cu cheltuielile din perioada asta. E unda verde la colaborari si o sa va descurcati cu ofertele c-o sa le-alegeti pe cele mai convenabile sau macar una singura, dar banoasa.

SAGETATOR

Se poate sa faceti niste schimbari in viata voastra si sa profite si cei din jur de starea voastra de bine, sa fie armonie. Sunteti in forma si o sa le dati de capat unor probleme mai vechi si o sa luati startul intr-o noua aventura profesionala de succes, nu asa.

CAPRICORN

O s-ajungeti la o concluzie si in privinta partenerului de cuplu care va reproseaza diverse lucruri, si o sa-i dati dreptate sau nu. Or sa va caute cei care vor sa lucrati impreuna si va decideti voi intr-o zi, doua sa semnati contractul, daca va-ntelegeti in privinta banilor.

VARSATOR

O sa va implicati intr-o activitate care va ofera posibilitatea sa va puneti in valoare niste calitati cu care sa va relansati in cariera. Se poate sa rezolvati niste lucruri legate de scoala, platiti taxe, va mutati la alta sectie, dati vreun examen si definitivati o situatie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 martie 2024. Succesul este de partea Berbecului

PESTI

Poate veti fi mai atenti cu sanatatea si o sa va duceti la doctor daca apare vreun disconfort. Va trebui sa va decideti daca va permiteti un credit bancar, sau mai bine mai asteptati sa vedeti cum stati cu banii si cu cheltuielile lunare si dup-aceeea va pronuntati.

Autor