Horoscop 13 iunie 2020, cu Neti Sandu. Doua zodii au noroc fantastic, astazi

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu vesti bune pentru zodii. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de sambata

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 BERBEC

Poate dati o raita pe la magazine sa luati ceva nou, util si frumos pentru casa, sau poate comandati online. O s-ajungeti in sfarsit la o intalnire care trebuia sa aiba loc mai demult si poate o sa continuati o relatie a carei flacara nu s-a stins – iubire mai exista.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 TAUR

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 GEMENI

O sa va prinda bine sa va duceti la un spectacol in aer liber, sa faceti miscare, sa iesiti cu copiii in parc, la plimbare. Poate dati o petrecere, fie ca e ziua voastra de nastere, fie ca sarbatoriti altceva si poate va duceti undeva in natura, ca sa fie spatiu, daca sunteti mai multi.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 RAC

Se poate sa plecati la drum pe undeva si e bine sa aveti un Waze ca sa nu va rataciti si ca sa evitati aglomeratia. Se poate sa va vina o idee despre cum sa salvati o relatie care se racise si pe care nu vreti, totusi, s-o pierdeti, pentru ca e valoroasa.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 septembrie 2020. Zi norocoasa pentru Rac si Berbec

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 LEU

Poate-o sa fiti mai intelegatori cu prietenii care nu va mai pot insoti la plimbare si iesiti altadata cu ei. Chiar daca banii nu sunt dramuiti tot nu sunteti dispusi sa cheltuiti fara mila, asa ca o sa fiti un pic mai selectivi, ca sa ramaneti cu ceva in cont – pentru neprevazute.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 FECIOARA

Se poate sa va schimbati brusc programul si sa o porniti spre niste prieteni carora vreti sa le faceti o surpriza, in alt oras. Sunt oameni care vor sa intrati in grupul lor si daca veti gasi un numitor comun o sa iesiti pe la evenimente, sau doar online daca altfel nu se poate.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 BALANTA

Se intampla ceva prin targ si o sa iesiti la un spectacol in aer liber, la un sport de agrement, sa fie cu distantare sociala. Poate va dati intalnire cu rudele apropiate ca sa faceti ceva care va face placere, fie si doar sa stati de vorba, sa respirati alt aer, sa va deconectati.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Trei zodii isi intalnesc norocul

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 SCORPION

Poate-aveti de dat un examen, va prezentati la vreun interviu, o sa vorbiti in public, chiar online si o sa fie un succes. E un indiciu de drum si s-ar prea putea sa simtiti nevoia sa dati o fuga la munte, sau la mare si sa va si-ntoarceti daca vreti sa dormiti in patul vostru.

HOROSCOP 13 IUNIE 2020 SAGETATOR

Or sa va reuseasca demersurile care tin de casa – degajati terenul inauntru, in afara, aruncati ce nu va trebuie si faceti totul luna. Se rezolva probleme sentimentale mai vechi, mai noi, stati de vorba la o cafea, un fursec si se clarifica aproape totul – restul e treaba timpului sa le arda.

Citeste pentru restul zodiilor pe Stirileprotv

Autor