Horoscop cu Neti Sandu. Rasturnare de situatie pentru cateva zodii

Horoscop 30 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Astrologul a dezvaluit, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii zodiacului. Neti Sandu spune ca vibratia zilei este 3 si comunicarea trebuie dusa la urmatorul nivel.

Horoscop cu Neti Sandu.

Publicitate

BERBEC

Aveti ceva care va tulbura somnul si e de profitat de ocazie ca sa va confesati cuiva, poate chiar persoanei care v-a creat framantarea. O sa cam fiti mana larga, ca de obicei, ca vreti sa va simtiti bine si sa se destinda si ai vostri, daca tot aveti zi libera.

TAUR

E bine sa faceti o verificare a masinii ca sa n-aveti neplaceri la drum si sa fiti si cu toate actele in regula, sa nu luati vreo amenda. Se poate sa le-ntindeti o mana de ajutor parintilor, bunicilor, va deplasati spre o zona indepartata, poate, ca sa le fiti cat mai de folos.

Publicitate

GEMENI

V-ati putea duce si cu trenul intr-o mica excursie daca vreti sa va simtiti in siguranta, sunteti obositi si nu vreti sa va suiti la volan. Poate v-ati propus sa va ocupati de treburile gospodaresti pe care le-ati tot amanat si in a doua parte a zilei puteti da o raita pe afara, cu ai vostri.

Citeste si articolul :   Horoscopul zilei de 13 septembrie, cu Neti Sandu. Vesti amestecate pentru zodii

RAC

Se poate sa faceti plati, rate, facturi si la final vedeti cu ce ramaneti ca sa iesiti la un suc, o prajitura. E posibil sa cheltuiti mai mult decat v-ati propus ca sa rezolvati o serie de aspecte si sa le luati, in special copiilor ce le-ati propus ca sa mearga totul bine la scoala.

LEU

O sa treceti peste o cearta, o suparare si o sa va puteti continua, frumos, o relatie care se scurt circuitase. Se poate sa-ntoarceti casa pe dos pentru curatenie si sa faceti si niste reparatii, si totodata sa puneti in practica si o idee, sa creionati un proiect.

FECIOARA

O preocupare de grup o sa va ocupe mare parte din timpul liber, dar veti avea si beneficii, aprecierile celor din jur. O sa dispuneti de niste bani ca sa faceti o plimbare prin imprejurimi chiar si cu putina treaba, sa mai faceti rost de diverse lucruri pentru casa si familie.

BALANTA

Va acordati un respiro, va duceti la plimbare, va luati lucruri noi de-mbracat, de-ncaltat, va schimbati lookul. Revin cu un telefon niste angajatori care se tin de capul vostru sa acceptati un extra job, si trebuie cantarita bine de tot situatia sa stiti daca e de voi sau nu.

Citeste si articolul :   Horoscop 13 iunie 2020, cu Neti Sandu. Doua zodii au noroc fantastic, astazi

SCORPION

E bine sa fiti conciliabili, ca unii dintre interlocutori sunt opozitionisti si n-are rost sa-I contraziceti. Relax! Se poate sa va duceti altundeva, spre o alta destinatie decat cea pe care o planuiserati, ca e un program flexibil si dispozitia voastra e mai schimbatoare

SAGETATOR

Se poate sa va scurtati vizita prin tara pe unde va duceti ca a intervenit ceva care va cheama acasa sau cineva. Bunele voastre intentii de a iesi la o plimbare fie cu grupul, fie in doi or sa fie bine primite de catre cei care vreti sa va tina companie si o sa fie toata lumea multumita.

CAPRICORN

O sa umblati , probabil, la banii de rezerva ca sa le impliniti unele dorinte alor vostri si sa va destindeti si voi cumva. Se poate sa primiti o invitatie la un eveniment care poate fi si online si sa aiba ecouri pozitive spusele voastre, ca va bucurati de credibilitate.

VARSATOR

Cineva care v-a tot invitat la cafea revine, dar parca tot aveti o retinere, peste care s-ar putea sa treceti, totusi. Se poate s-aveti o rasturnare de situatie si sa programati o intalnire, printre picaturi cu cineva care are nevoie de o vorba buna, o incurajare de la voi.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Reusite mari pentru trei zodii

PESTI

E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care se regaseste in felul vostru de a fi si spera sa va-ntelegeti intr-o relatie de cuplu. V-ati putea respecta promisiunea de a-i face o vizita cuiva din alt oras si daca vor fi conditii bune o sa mai ramaneti o zi pe-acolo, sa mai faceti doi pasi prin zona respectiva.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.