Mama medicului anti-vaccinist Razvan Constantinescu a decedat de COVID: “I-a dat mizeria”

Mama medicului antivaccinist Razvan Constantinescu a decedat rapusa de COVID.

“Pentru fiecare, la un moment dat, vine ziua aceea…”, a scris pe pagina de Facebook medicul iesean, cunoscut ca un contestatar al vaccinurilor.

In urma cu putin timp, medicul scria tot pe pagina de socializare ca mama sa este infectata cu virusul Sars CoV-2 si este, de doua saptamani, “intre viata si moarte”.

Dr. Constantinescu: “O doamna vaccinata a vizitat-o pe mama in creierul muntilor si i-a dat mizeria”
“O doamna vaccinata a vizitat-o pe mama in creierul muntilor si i-a dat mizeria. De doua saptamani, suntem intre viata si moarte (…)”, a scris recent medicul.

Publicitate

Doctorul Razvan Constantinescu sustine ca are incredere in stiinta.

Articolul continuă după reclame

In luna iunie, medicul Razvan Constantinescu a fost cercetat disciplinar de Colegiul Medicilor dupa ce a negat pandemia.

Razvan Constantinescu, medic primar in Medicina interna si Gastroenterologie la Institutul de Gastronterologie si Hepatologie din Iasi este primul medic sanctionat pentru declaratiile facute in timpul pandemiei, prin care sustinea ca nu exista virusul SARS-Cov-2.

Citeste si articolul :   Copilul rapus in Arad va fi incinerat. Mesajul dureros al tatalui

Medicul a negat existenta pandemiei de Coronavirus si descurajeaza vaccinarea anti-COVID.

Comisia de etica a Universitatii de Medicina din Iasi a decis sa-i dea un avertisment scris. Medicul este acuzat de promovarea de teorii nestiintifice despre pandemie, virus si vaccin.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.