Medic roman: „Sa fim clari, nu toti plecatii spre ultima plimbare, au avut COVID”

Un medic din Galati le spune  celor care nu cred in sfaturile specialistilor si nu vor sa se vaccineze sa faca un experiment simplu. Medicul ii indeamna sa numere masinile negre, de la Pompe Funebre, care ies zilnic din cel mai mare spital din oras.

„Pentru cei care au inca indoieli cu vaccinarea, n-am sa le aduc nu stiu ce dovezi stiintifice, am sa le propun o singura treaba, mai ales ca in mod sigur nu cred ce spunem noi ca-i prin containerele de la poarta. Le recomand sa stea o dimineata la cealalta poarta, pe unde ies ceva masini negre si cu ceva cruce pe ele, ce au in spate colete lungi si sa le numere. In mod sigur daca faceau chestia asta astazi, cand numarul masinilor sobre ce duceau la “plimbare” spre parcul rece s-a apropiat de 50, pana seara erau vaccinati toti”, a spus medicul Paul Ichim, potrivit Mediafax.

„Sa fim clari, nu toti plecatii spre ultima plimbare, au avut COVID, multi au fost cu acele morti colaterale determinate de mizeria asta, oameni ce au venit in spital pe ultimii metri, cand n-am avut ce sa mai facem. Oricum tributul platit acestei boli este infiorator, mai ales ca a inceput sa loveasca oameni tineri fara comorbiditati. Pana si oamenii care lucreaza in acel serviciu, sunt socati de amploarea dezastrului, de parca am fi in razboi”, a precizat medicul galatean.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.