Doliu in Romania. Inca un medic s-a stins din viata. Avea doar 44 de ani.

Doliu in Romania. Doctorul Iulia Dumitrescu a decedat la doar 44 de ani.  Aceasta era medic la Serviciul de Ambulanta Judetean Valcea. Conform informatiilor primite, femeia avea diabet si s-a infectat cu noul coronavirus.

Iulia Dumitrescu a decedat in sectia ATI a Spitalului Judetean Valcea. Aceasta a fost internata la Boli Infectioase, dar starea ei s-a agravat, astfel ca a fost transferata la Terapie Intensiva.

Din pacate, medicul de la Serviciul de Ambulanta Judetean Valcea, a decedat miercuri dimineata. Complicatiile suferite au fost fatale.

“Din pacate, s-a constatat la anumiti pacienti infectati cu noul coronavirus ca deprecierea starii de sanatate este extrem de brutala” ,a declarat Dan Padureanu, directorul Serviciului de Ambulanta Judetean Valcea, potrivit gazeta valceana.

Publicitate

Publicitate

In acest moment, alti sase angajati ai Serviciului de Ambulanta Valcea sunt infectati cu COVID-19. Toti au contractat, insa, forme usoare ale virusului.

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat 7.753 cazuri noi si 196 de morti, la 30.740 de teste efectuate in ultimele 24 de ore.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea medicala din Romania. S-a stins cunoscutul chirurg Ovidiu Burlacu, la doar 58 de ani: "A salvat vietile a mii si mii de pacienti"

La nivel global se inregistreaza 58.767.143 cazuri confirmate de infectie cu coronavirus, din care 1.388.661 decese. Au fost raportate 489.886 cazuri noi, din care 6.512 decese.

Cele mai frecvente simptome ale infectarii cu coronavirus (OMS):

febra, tuse seaca, oboseala.

Simptome mai putin frecvente:

pierderea gustului sau a mirosului, durere in gat, diaree, conjunctivita, dureri de cap, dureri de cap si dureri musculare, iritatie la nivelul pielii sau o decolorare a degetelor de la maini sau de la picioare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.