Imagini cutremuratoare din cimitirul orasului Slobozia. Gropari depasiti de situatie: “Vom ajunge sa ne plangem cu totii rudele si prietenii”

La cimitirul din Slobozia au fost sapate deja mai multe gropi in care vor fi inhumati cei care si-au pierdut viata din cauza coronavirusului.

Din cauza numarului mare de decese cauzate de COVID, miercuri au avut loc opt inmormantari in cimitirul orasului Slobozia, iar astazi alte sapte. Groparii sunt depasiti de situatie, iar din aceasta cauza a fost adus in ajutor un mini excavator. De asemenea, groparii sunt ajutati si de angajati de la Administratia Drumurilor. Se fac trei inmormantari in doua ore.

Imagini dramatice din cimitirul orasului Slobozia au fost publicate de seful Directiei de Administrare a Domeniului Public, Rosca Petre Valeriu. Acesta a scris pe Facebook ca groparii nu mai fac fata numarului mare de inmormantari si fac un apel la oameni sa se vaccineze.

“Asa arata acum cimitirul din Slobozia – 8 inmormantari ieri, 7 astazi si gropi care isi asteapta randul sa fie umplute.

Colegii mei din DADP Slobozia dau o mana de ajutor groparilor care sunt depasiti si nu mai fac fata valului prea mare de inhumari.

Haideti sa facem tot posibilul ca sa ramanem sanatosi, iar asta inseamna sa ne vaccinam. Nu mai ascultati sfaturile persoanelor neavizate care va mint ca vaccinul este experimental, ci mergeti sa va imunizati.

Citeste si articolul :   SUA condamna vehement lansarea de catre Iran a unei rachete care a transportat un satelit milita

Nu, nu imunizarea naturala e solutia. Multe persoane care au avut SARS-CoV-2 au ramas cu sechele grave, cu plamanii afectati si in proportie de 60%!!!

Vaccinati-va ca sa va protejati familia, ca sa va acordati o sansa la viata, ca sa nu va ramana copiii singuri pe lume!

Vaccinarea este singura solutie!!

Este momentul sa fim cu totii responsabili, sa evitam aglomeratiile si sa ne protejam prin purtarea permanenta a mastii in spatiile publice. Daca nu intelegem nici in acest moment ca fiecare dintre noi trebuie sa facem tot posibilul pentru a ne proteja pe noi si familiile noastre, vom ajunge sa ne plangem cu totii rudele si prietenii”, a scris Rosca.

Autor