Gabriela Firea, infectata cu COVID-19: “In fata bolii, toti suntem egali”

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, pe Facebook, ca s-a infectat cu coronavirus. Fostul edil al Capitalei spune ca are o forma usoara de Covid-19 si ca este vaccinata, de trei saptamani, si cu a treia doza a vaccinului anti-coronavirus .

„Absentez motivat de la dezbaterea si votul de azi,din Parlament asupra programului guvernamental si listei ministrilor premierului desemnat Dacian Ciolos. Desi chiar azi implinesc trei saptamani de la cea de-a 3-a doza de vaccin, in urma unui test am aflat ca sunt pozitiva. Forma este una usoara si asa sper sa ramana. Toti din casa suntem vaccinati cu 3 doze : sotul, mama, apropiatii dar acum suntem pozitivi.

Stiam ca vaccinul nu ne protejeaza de o posibila contaminare dar ne-am dorit sa imunizam organismul pentru a se apara mai eficient de boala. Ceea ce se intampla deja.

Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, recomandari, indemnuri. Militez pentru respectarea opiniei si alegerii fiecarei persoane. Si sunt impotriva constrangerilor abuzive.

Va rog doar sa va ganditi, sa va sfatuiti cu cei in care aveti incredere, sa cititi si sa luati cea mai corecta decizie in aceasta perioada grea.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania: 2.019 de cazuri noi si 172 decese

In fata bolii, toti suntem egali. Exact ca in fata lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a ingaduit descoperirea, de catre lumea stiintifica, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectati…

Marele teolog Nicolae Steinhardt spunea : “Crestinismul neajutorat si neputincios este o conceptie eretica, deoarece nesocoteste indemnul Domnului (Matei10, 16: „Fiti, dar, intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii”) si trece peste textele Sfantului Pavel (Efes. 5, 17: „Drept aceea, nu fiti fara de minte”; II Tim. 4, 5: „tu fii treaz in toate…”, 1, 8: „sa fie… treaz la minte” si, indeosebi, I Cor.14, 20: „Fratilor, nu fiti copii la minte; ci la rautate fiti copii, iar la minte fiti oameni mari”).

Noi suntem o familie crestin ortodoxa practicanta si ii multumim in fiecare zi lui Dumnezeu pentru darurile din viata noastra : credinta, copiii, sanatatea, prietenii iubitori si sinceri.

Inainte de toate deciziile importante ne rugam si postim.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, joi, 26 noiembrie 2020. Ce se intampla astazi cu principalele valute

Ii multumim si acum Bunului Dumnezeu ca suntem bine, situatia noastra medicala este sub control si in cateva zile ne vom intoarce la activitatile obisnuite. Intotdeauna am avut incredere in medicina!

Am trecut, asa cum stiti, printr-o boala rara, extrem de grea. Medici minunati din Romania, cu har si credinta in Dumnezeu, m-au salvat. Ei insisi aveau icoane cu Iisus Hristos si Maica Domnului in cabinete. M-am lasat pe mana lor si s-a dovedit ca am luat decizia cea mai buna. M-au renascut.

Ce-as fi spus azi de la tribuna Parlamentului, daca puteam participa la sedinta comuna?

Ca este mare pacat pentru eforturile facute anul trecut de catre toti romanii, in lupta cu pandemia. Ca s-a compromis aproape toata munca, pentru doua luni de vara in care nimeni, dar nimeni dintre cei care aveau puterea deciziei nu a pregatit valul 4. Se stia ca vine.

Peste tot in lume s-au luat masuri, s-au facut stocuri de medicamente – si pentru spitale, pentru formele severe, si pentru farmacii, accesibile bolnavilor cu forme usoare si medii -, s-au dotat sectiile ATI, s-au facut campanii de explicare a vaccinarii, a fost o munca de echipa : guvernanti-cetateni, care acum da roade. Putine imbolnaviri, putine cazuri grave.

Citeste si articolul :   Medicii de familie spun ca reintroducerea folosirii cardului de sanatate este periculoasa

Noi suntem din nou fruntasi in topurile negative, pentru ca am avut a vara de inconstienta politica si administrativa!

La noi se da mereu vina pe cetateni. Doar ei sunt vinovati, ca nu respecta “reguli”. Cei mari si tari sunt neprihaniti. Asa cred ei!

Istoria le va dovedi contrariul!

Azi, din pacate, toti cei care au fost timp de 2 ani la putere merita o bila neagra.

Si sa-i tinem minte!

Va doresc sanatate, intelepciune, protectia divina a Maicii Domnului!

Doamne-ajuta!”, a scris Gabriela Firea pe contul sau de Facebook.