Mihai Voropchievici, horoscop rune 18-24 octombrie 2021. Taurii dau lovitura, Racii au protectie divina. Ce se intampla cu toate zodiile

Horoscop rune 18-24 octombrie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Afla ce ti-au rezervat astrele.

Berbec

Berbecii sa isi pregateasca bagajele pentru ca astrele le anunta o calatorie. Pregatiti-va sufleteste.

Taur

Publicitate

Taurul va da o lovitura si se va produce un salt rapid si calitativ in existenta lor in saptamana imediat urmatoare.

Gemeni

Gemenii intra intr-o nebuloasa, in necunoscut. O saptamana in care nimeni nu stie de unde sa il apuce. Sunt ei cu ei si cu Dumnezeu.

Rac

Racii au o saptamana de protectie divina totala. Au fost incercati, iar acum Dumnezeu le zice: hai sa va mai ajut si sa va scot din tot marasmul asta in care ati fost. Zodiile de apa sunt cele mai vesele zodii, cel putin Racii si Pestii.

Leu

Pentru Lei, sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante. Sa fiti pregatiti de schimbare.

Fecioara

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, Horoscop Rune 23-29 august 2021. Scorpionii dau lovitura, Taurii au protectie divina, Balantele intra in zona uraganului

Vunjo pentru Fecioara. Prima data in sase ani cand Fecioarele pun mana pe Vunjo. Ati castigat pe toate planurile! In orice incercati sa faceti, schimburi, cumparaturi, angajari, sunteti castigatori. Lasati scepticismul deoparte si mergeti pe mana lui Vunjo.

Balanta

Dragoste, ceva nou, fierbinte, o dragoste noua pasionala. Pentru cei tineri. Pentru batrani, s-ar putea sa primeasca o frectie.

Scorpion

Contrar, Scorpionii sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire. Modul de comuincare, felul lor mai repezit poate strica un aranjament, un angajament, o oferta. Atentie la modul cum vorbiti, cum oferiti si ce faceti.

Sagetator

Veti primi un mesaj. Fiti pregatiti sa il receptionati. Saptamana cu mare atentie la ce inseamna comunicare. Foarte interesant. Cititi printre randuri pentru ca s-ar putea sa va bucure foarte mult.

Capricorn

Trebuie sa va mobilizati toate fortele ca sa va consolidati pozitia in saptamana urmatoare. Sa demonstrati ca voi sunteti cei care puteti orice, care daramati usi. Mobilizati-va toate fortele ca sa puteti triumfa.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, horoscop rune 11-17 octombrie 2021. Pestii au noroc la bani, Berbecii incep o viata noua

Varsator

Se pare ca in saptamanile precedente nu a abordat lucrurile cum a trebuit si a gresit mult. Si acum runele vin si le spun: ar fi cazul sa abordati cu totul altfel problemele care va intereseaza si ca atare schimbati tactica.

Pesti

Au de gand sa se mute sau sa isi schimbe locul de munca. Sunt foarte oportunisti si actioneaza. Trebuie facute aceste schimbari pentru ca daca nu le facem noi suntem pierdantii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.