Mihai Voropchevici. Cinci zodii care isi schimba destinul in februarie. Sunt protejatii astrelor

Cinci zodii care isi schimba destinul in februarie. Mihai Voropchievici ne spune cine sunt protejatii astrelor in luna februarie.

“1. Berbec

Prima zodie din zodiac este Berbecul, deschizatorul de drumuri. El s-a gandit ca in luna februarie trebuie sa ia o decizie foarte importanta. De fapt, primeste niste influxuri din Univers si e pus in fata unei decizii foarte importante. Dar, decizia asta, in momentul in care trebuie sa o iei, nu e logic ca tu trebuie sa te consulti si cu ceilalti din jurul tau? E mai bine cand ai mai multe pareri. Am spus ca anul acesta se tine cont de oportunitati, dar si de colaborare.

(…) Fiecare poate sa aiba cu totul alta decizie de luat. Unul poate sa o ia pe problema de sanatate, altul poate sa schimbe o locuinta, celalalt vrea sa schimbe un job, altul vrea sa se debaraseze de cei din jurul lui. Se considera ca e prea destept, e prea frumos, are prea mult sucees la partea feminia si atunci actioneaza el asa cum crede si zice gata, am luat decizia. In luna februarie depun actele de divort. E o ipoteza. Deci, nu pot sa dau eu solutia pentru fiecare.

Publicitate

Fiecare nativ din zodia Berbec va primi acel impact, acel impuls ca trebuie sa schimbe ceva. In saptamana urmatoare,o problema, un fenomen se intampla. Ori schimbi modul de actiune, ori schimbi linia de urmat. Ce e mai important: Berbecul nu trebuie sa creeze animonitati, adica sa starneasca niste potential dusmani pe care ii are in jurul lui, pentru ca de acolo, toata schimbarea asta care vine peste el, se poate amplifica. Dusmanul nu vine sa te ajute, dusmanul vin sa te puna la punct, sa te restrictioneze.

Minunea asta trebuie sa o faci cu cap, cum se spune. Sa ai parte de decizia cea mai buna, in urma unor consultari, sa eviti luptele pentru putere, ca tendinta va fi pentru unii nativi din Berbec, sa vrea un post mai bun, o schimbare la locul de munca. Si atunci, stiind ca e un singur post liber, dar sunt vreo trei persoane care mizeaza ca vor pune mana, va incepe sa faca sicane celorlalti. Facand sicane, va primi sicane. E legea atractiei universale.

Ce oferi, aia primesti. Lucrurile sunt destul de dure pentru luna februarie. Deci, atentia la neatentie. Am repetat de multe ori. Importanta e strategia, dar cea cu cap, consultarea. Accepta sfaturile care consideri ca sunt utile si le poti pune in aplicare si cauta pe cat e posibil, daca esti mai tanar, niste persoane mai in varsta, lovite de astfel de evenimente. Au experienta, iar ele iti vor da cea mai buna rezolvare. Totodata, luna februarie pentru Berbec este luna in care isi poate redescoperi identitatea. El o descopera, dar o ia secvential, pe portiuni. Trebuie sa iasa din interiorul tau toate lucrurile bune. Iesi in fata cu ele, pentru ca ai multe calitati nepuse in valoare si daca nu vrei tu cu tine sa iti pui talentele in valoare, atunci cei din jur nu vor cauta sa te provoace pentru asa ceva. Lasa pe cei mai in varsta sa iti ofere sfaturi (…)

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 decembrie 2023. Norocul este de partea Racului

Realizeaza cat de mult iti afecteaza schimbarea asta, latura de sanatate, pentru ca tu poti sa te repeti pe profesional. Acolo se ofera conditii mult mai bune de munca, e adevarat, dar volumul de munca e mult mai mare. Tu te-ai dus pentru ca ai nevoie de bani, dar nu mai e program de opt ore si atunci incepi sa iti afectezi singur propria sanatate. Daca intri intr-un colectiv noua, ai facut o schimbare si simti ca nu te adaptezi cu el, nu trebuie neaparat sa ramai acolo, chiar daca asta a fost dorinta ta, pentru ca va fi foarte mult stres, iar stresul pe Berbec il afecteaza exact pe zona digestie. Probleme mari cu stomacul. Poate sa ii reactiveze un ulcer mai vechi care se face pe stres. Ai facut niste abateri la alimentatie. Ai scapat in ceva mai mult de Sarbatori. Incearca sa te redresezi. Daca ai ocazia, iesi la aer, ca de meditat nu mediteaza toti.

Citeste si: Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru anul 2021. Zodia care are noroc la bani, cariera si in viata sociala.

2. Gemeni

Si ei vor schimbari. Au multe oportunitati, dar schimbarile astea vor face din ei niste oameni total diferiti, pentru ca vor fi obligati sa lase in spate toate obiceiurile nocive, toate lucrurile neplacute pe care le faceau ei de obicei. Sa mai lase si un pic din barfa. Incercati sa va puneti in aplicare sau sa castigati experienta privind in jurul vostru, pentru ca sunt multe lucruri pe care le puteti sa le observati. Daca esti intesat de noile cunostinte, noile cunostinte vin cu lucruri bune si le vor fi de ajutor intr-un viitor apropiat.

Cu siguranta exista un inceput nou pentru nativii din Gemeni in luna februarie. Au abilitati creative, in asta exceleaza. Au o multitudine de idei. Folositi-va creativitatea. Pune-ti ideile acelea care considerati ca sunt bune. Dar, atentie mare. Nu le trambitati altora, ca le fura ceilalti din jur si ramaneti in deficit. Ideile bune se tin pentru voi. Mai au inca de alergat pentru zona financiara, ca banii nu vin asa de repede. Din februarie incepe alergatura dupa bani.

Publicitate

Vor veni bani. Anul e prosper pentru toti, dar nu in cantitatile exorbitante pe care le dorim noi. Se imbunatesc constant, de la una la alta. Azi un pic, maine putin mai mult. Multumiti-va cu ce aveti si nu maniati pe Dumnezeu, cum spun cei batrani. Nu fi lacom, ca nemultumitului i se ia si darul pe care l-a primit la inceput.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 decembrie 2023. O Zi plina de realizari pentru trei zodii, le pica norocul din cer

Citeste si: Rune 25-31 ianuarie 2021. Taurii au parte de belsug, Sagetatorii castiga pe toate planurile

3. Fecioara

E o zodie de Pamant, foarte pragmatica, foarte critica, foarte autoritara. Acum va trebui sa se ocupe mai mult de latura de sanatate. Prin excelenta, zodia Fecioara patroneaza sanatatea. Trebuie sa faca mai multa iesire in aer, pentru ca e de obicei mai sedentara. Nu prea face miscare. Mai multe exercitii fizice. Pur si simplu niste plimbari zilnice, o jumatate de ora, o ora dimineata, dupa-amiaza. Mai faci niste cumparaturi, te mai plimbi. Luati-va un pic de masuri de precautie, pentru ca tot ce inseamna sistemul respirator, caile superioare respiratorii sunt mai sensibile pentru Fecioare in luna februarie si o gripa, un virusut. Incercati voi sa va protrjati si luati din pripa.

Cautati sa preintampinati decat sa tratati. E mai usor sa preveniti. Incercati sa va faceti un stil de viata. Daca v-ati obisnuit sa va creati un nou stil de viata. Asta este in avantajul vostru. Veti avea nevoie la un moment dat de niste raspunsuri.

Aveti multe intrebari in cap si este foarte important sa primiti raspunsuri. Inconjurati-va de prieteni, de oameni competenti care au si darul de a fi buni consilieri. Ascultati cu atentie, dar puneti si in aplicatie, pentru ca daca nu puneti in aplicare ceea ce vi se spune, e un timp pierdut si pentru voi si pentru interlocutorul vostru. Cautati pur si simplu, in primul rand, adevarul din interiorul vostru.

Am zis ca anul acesta 5, universal, e un an si de introspectie. Ne facem curatenie si in sufletul nostru, in mintea noastra, in trairile noastre, in tot bagajul acumulat pe parcursul a noua ani si acum ne debarasam de acele lucruri care efectiv nu ne mai sunt de folos. Asa e recomandat si pentru nativii din zodia Fecioara. Rupeti orice legatura nociva cu acele persoane care au trait pe langa voi ca niste paraziti, voi fiind furnicuta sau albinuta.

Zodiile de pamant sunt muncitoare (…) Incercati sa va aduceti avantaje datorita sfaturilor pe care le primiti si a felului vostru de a munci. Nu uitati de zona de sanatate, pentru ca ei pe parcursul anilor precedenti au acumulat fantastic de mult stres. Sunt cu nervii la pamant, deci e un butoi de pulbere, fiecare nativ al zodiei Fecioara. E de ajuns un bat de chibrit aprins si au explodat. Incercati pe cat e posibil. Iesiti la aer.

4. Varsator

O zodie de aer, destul de vistatoare. Trebuie sa evite toate persoanele negative la locul de munca. Sa faca curatenie, sau sa se departajeze de persoanele care vin si de obicei, le toaca mintea cu de toate, cu nimicuri. Sunt acesti tocatori de frunza la caini. Cautati sa va finalizati proiectele, nu lasati timp de barfa, pentru ca timpul acesta piertut, nu face decat sa va incarce pe voi cu un volum mai mare de lucru. Faceti o evidenta. Ordonati-va proiectele pe care trebuie sa le realizati. Pentru voi, e obligatoriu.

Citeste si articolul :   Horoscop rune pentru saptamana 11-16 mai. Au trecut prin multe, dar acum soarta lor se schimba. Zodia care castiga pe toate planurile

Ordonati-va tot ce aveti de facut, pentru ca altfel, veti cadea extenuati la sfarsitul lunii si mai aveti de lucru inca. Fiti atenti si la prietenii zambitori care va vor ”binele” cu tot dinadinsul. Sansa de a-si dubla averea vine mai tarziu luna asta. In februarie, nu in prima decada. Mai are doua decade in care vor avea surse de venituri extra, de undeva de unde nu se asteapta. Bucurati-va de ele, dar incercati sa si economisiti. Mai aveti sansa de a provoca o calatorie. Varsatorul fara calatorii, e ca nuca fara miez.

O calatorie ii poate aduce o oportunitate minunata de a pleca in strainatate. Primesc vise si mesaje in timpul viselor. Invatati sa nu deschideti ochii dimineata, sa nu dati de sursa de lumina, ca sa va aminititi visul.

5. Pesti

Au o multitudine de idei in luna februarie. E luna lor. Sunt mai receptivi decat in alte zodii in a primi mesaje, vise premonitorii. Ei au darul sa isi anticipeze ceva si le transmit. Primesc raspunsul la intrebarile care ziua le intreaba si noaptea primes raspuns. E o perioada fantastic de benefica pentru imbogatirea cunostintelor. Daca tot aveti legatura cu planul divin, incercati sa descifrati un pic tainele astrologiei. Voi sunteti specialisti in asa ceva. Mari sanse de calatorie in jurul zilei tale de nastere. (…)

Tineti-va mintea deschisa, ca aveti o minte apriga. Folositi oportunitatile care apar, pentru ca oportunitatea cea mai buna este sa investesti in prieteni, dar inainte testati-i, ca sa fiti siguri ca nu ati luat teapa iar. Sansa de a profita in alte investitii le poate usura situatia actuala in luna februarie.

Cu alte cuvinte, incercati sa fiti alaturi de partener, pentru ca are si el destule reusite si realizari. Daca se intampla ca partenerul sa fie unul dintre cei patru nativi, atunci sa stiti ca sansele voastre de a evolua si progresa si financiar si din alte puncte de vedere e la cote ridicate.”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.