Mihai Voropchievici, horoscop Rune 20-26 septembrie 2021. Berbecii au protectie divina, Fecioarele afla un adevar important carele va marca viata.

Horoscop Rune 20-26 septembrie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Afla ce ti-au rezervat astrele.

Berbec

Saptamana urmatoare, Berbecul are protectie divina. Pot face prostioare, dar nu foarte mari.

Taur

Publicitate

Taurul are o saptamana mai grea. Sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante cat de curand. Fiti pregatiti!

Gemeni

Saptamana urmatoare, Gemenii stau pe o pojghita de gheata foarte subtire. Nu stiu ce au facut, dar se pare ca au vorbit ce nu trebuie si au deranjat.

Rac

Nativul din zodia Rac este intr-o saptamana de silenzio stampa. Este invalut intr-o aura de mister. Nu stie nimeni ce are, insa clar are nevoie de odihna. El cu Doamne Doamne. Are cateva momente de respiro, dar si de a afla niste raspunsuri la anumite intrebari, pe care i le poate oferi doar Doamne Doamne. Se reculege. Poate sa mearga si la biserica. Pentru cei care au in jur nativi Raci, sfatul meu este sa-i lasati in pace.

Leu

Au avut doua saptamani mai grele, cu incercari si se pare ca lumea a crezut ca leul a abandonat coroana. Acum, trebuie sa-si mobilizeze toate fortele si pozitia acasa, la serviciu si in societate.

Fecioara

Foarte curand veti afla un adevar important care va va marca viata. O saptamana cu marcaje si cu schimbari.

Balanta

Balantele sa lase la o parte grijile si necazurile.

Scorpion

Scorpionii, trebuie sa aiba forta, putere si tarie sa indure cateva provocari. Astrele ii incurajeaza sa fie puternici si sa nu cedeze.

Sagetator

Sagetatorii intra pe linia dragostei. Ceva nou, fierbinte. O dragoste pasionala.

Capricorn

Trebuie sa va pregatiti de o suita de schimbari majore intr-un viitor apropiat.

Varsator

Varsatorul primeste vesti bune. Cadouri surpriza sau suma de bani importanta.

Pesti

Este o certitudine ca cineva se gandeste la tine si te iubeste iti va trimite si un cadou.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.