Astrologul Tamara Globa a explicat cum sa te comporti corect pe 6 octombrie 2021, de Luna Noua, pentru a obtine rezultate excelente

Ziua comunicarii, a acordurilor de succes si a compromisurilor. Asa caracterizeaza Tamara Globa ziua de miercuri, 6 octombrie 2021. Expertul aminteste ca o noua luna in Balanta este asteptata in aceasta zi, iar acesta este un moment foarte propice. Ce va aduce fiecarui semn al zodiacului si cum sa se comporte in aceasta zi, conform previziunilor astrologului.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul trebuie sa se intalneasca cu prietenii – o astfel de distractie va poate imbunatati in mod semnificativ starea de spirit.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Publicitate

Taurul este prevazut cu o dispozitie romantica si oarecum relaxata. Nu va fie frica de sentimentele voastre in aceasta zi – ele sunt reale si sincere.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii, pentru a obtine rezultate semnificative, trebuie sa-si adune fortele si sa fie mai increzatori si mai activi.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii vor simti o crestere incredibila de forta si energie in aceasta zi. De unde va veni nu este clar, dar va fi foarte utila si va ajuta la obtinerea unor rezultate excelente in munca.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 iunie 2021. O perioada dificila pentru Scorpion

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii de sunt capabili sa conduca o intreaga echipa de oameni cu aceeasi idee. Autoritatea este la cote inalte, sunteti respectati si sustinuti. Cu toate acestea, nu incercati sa finalizati singuri toate sarcinile.

Publicitate

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele nu trebuie sa apeleze la singuratate. Mai mult, cineva bate la usa voastra de mult timp. Este timpul sa deschideti si sa lasati aceasta persoana in viata voastra si se va dovedi ca nu este in zadar.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta se poate relaxa si poate fi lenesa astazi. Familia si prietenii vor intelege frivolitatea voastra. Simtiti-va liberi sa amanati lucrurile pentru maine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Rudele si prietenii Scorpionilor le vor cere ajutor. Nu refuzati si nu intoarceti spatele, pentru ca este in puterea voastra sa ajutati acum.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ziua Sagetatorului va incepe cu mare succes si fericire, dar nu ar trebui sa le impartasesti altora fericirea si planurile tale. La urma urmei, printre ei sunt invidiosi si rai. Fii linistit si umil azi.

Citeste si articolul :   EXCLUSIV! Horoscop pentru noiembrie 2021, cu Ginette Blais. O luna grozava pentru trei zodii

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Astazi Capricornii pot vorbi cu familia si prietenii lor despre absolut totul. Ei te asculta si te aud si, cel mai important, te inteleg si te sustin.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Este contraindicat ca Varsatorul sa ramana acasa astazi. Tot ce ai nevoie pentru fericire si bunastare este sa mergi la aer curat.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii pot merge la cumparaturi in siguranta. Calitatea articolelor achizitionate va fi pur si simplu excelenta. Iar promotiile va vor surprinde si incanta.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.