Luna Noua 6 octombrie! Este timpul sa deschidem usile pentru noroc

Luna noua, pe 6 octombrie 2021, va avea loc in Balanta, impreuna cu Marte. Astrologia asociaza sensul spiritual al Lunii Noi cu energia, pasiunea si initiativa, dar si cu furia si violenta. Ce ne promite Luna Noua pe 6 octombrie 2021 – citim mai departe in articol.

In ciuda faptului ca Mercur Retrograd a adus multa confuzie in viata noastra in aceasta toamna, exista si zile placute. Luna noua din zodia Balanta incepe o perioada de bun augur, cand este recomandat sa faci lucruri foarte personale, pentru care este responsabila energia zodiei Balantei. Va fi cel mai bun mod de a va dezvolta abilitatile de negociere fara a ne afecta principiile sau nevoile. Este, de asemenea, un moment bun pentru a reechilibra relatiile si a recunoaste partenerii ca si colegi de echipa, mai degraba decat ca adversari. Datorita energiei puternice a Balantei, va exista sansa de a face schimbari importante in viata. Pregateste-te pentru faptul ca va trebui sa re-stapanesti „arta” de a trai in pace cu diferiti oameni, sa ii intelegi si sa ii accepti.

Luna noua 6 octombrie 2021: ce se poate si ce ar trebui facut?

Luna Noua in Balanta este un moment perfect pentru a cunoaste oameni noi. Luna din Balanta este asociata cu o comunicare fascinanta si cunostinte utile: atat personale, cat si de afaceri. Un moment excelent pentru rezolvarea oricaror conflicte. Incercati sa construiti relatii de incredere in echipa, fiti sufletul companiei: „corbii albi” vor fi acuzati acum de toate problemele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 decembrie 2021. Cateva zodii au parte de schimbari majore

Luna Noua in Balanta octombrie 2021: Ce poti face?

faceti cunostinte utile;

negociati;

construiti relatii de afaceri si personale;

cautati sponsori;

angajati-va in activitati stiintifice;

mergeti la cumparaturi

Luna Noua octombrie 2021: Ce sa nu faceti?

nu trebuie sa incepeti reparatiile in casa, sa faceti curatenie;

nu merita sa vindeti masini si alte mijloace de transport;

exista un mare pericol de intrigi, dispute, clarificare a relatiilor.

Aspecte luna noua din octombrie: conjunctie cu Marte si cu Uranus

Quincunx-ul Lunii Noi arata catre Uranus ne poate face sa fim nervosi si anxiosi. Cel mai probabil, nu te vei putea relaxa, deoarece intuitia ta va vorbi despre abordarea a ceva neplacut. Acest aspect va poate forta sa va schimbati rutina zilnica sau planurile. Aveti grija si atentie, deoarece va fi dificil sa corectati consecintele faptei.

Iata cum te influenteaza Luna noua in Balanta in functie de zodia ta

Berbec

Luna noua de pe 6 octombrie poate aduce anxietate, care este mult mai exagerata, din cauza nevoii de a face o alegere – luna noua apare in semnul de opozitie, in care se afla si Marte – conducatorul semnului Berbec. Pe parcursul intregii perioade a Lunii noi, este foarte dificil sa luati o decizie, aveti tendinta de a relua posibilele consecinte in cap de multe ori inainte de a da un raspuns final. Si acest proces indeparteaza puterea, starea de spirit se deterioreaza, ceea ce afecteaza negativ toate domeniile vietii.

RAC si CAPRICORN

Influenta Lunii Noi va fi simtita foarte puternic. Stresul se poate manifesta in munca fara somn sau odihna, dar rezultatele pot fi foarte impresionante. Desigur, daca lenea castiga, atunci energia se transforma intr-una distructiva – boli, scandaluri, pretentii fata de altii. In aceasta perioada, este important sa determinati ce este cel mai important pentru dvs. si sa dezvoltati un plan strategic pentru a realiza ceea ce doriti. Pasivitatea, mofturile, indoielile sunt principalele obstacole care pot fi indepartate cu usurinta daca va dati seama ca fiecare este „fierarul propriei nenorociri”.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 decembrie 2021. Trei zodii au parte de noroc

Pregateste-te pentru faptul ca va trebui sa depasesti obstacolele, sa te retii, sa cauti solutii de compromis. Folositi potentialul acestei Luni Noi pentru a rezolva problemele de parteneriat,

Gemeni, Balanta, Varsator

Acerste semne ale Zodiacului sunt norocoase in aproape toate sectoarele vietii. In relatiile de dragoste, au loc schimbari pozitive, multi isi gasesc partenerul ideal sau reinnoiesc relatiile de lunga durata. Un moment favorabil pentru a clarifica problemele controversate, cauzele legale si instantele – acestea vor fi solutionate in favoarea dvs. Daca aveti datorii, va fi posibil sa le achitati sau sa gasiti o modalitate potrivita pentru toata lumea, cum sa le transformati sau sa le transferati la o alta calitate, sa le inlocuiti cu un serviciu, un produs etc.

Leii si Sagetatorii

Sunt in flux, sunt intotdeauna la locul potrivit la momentul potrivit. Pentru a maximiza potentialul Lunii Noi pe 6 octombrie, incearca sa fii printre oameni, arata-te, promoveaza-ti interesele, fii in centrul actiunii si norocul iti va zambi. In general, Luna Noua ofera sanse si oportunitati norocoase, cel mai important, incercati sa le luati in considerare, folositi-le la maximum. Este un moment bun pentru a va aminti de proiecte vechi de succes – puteti repeta din nou o experienta trecuta de succes.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2021. Succes financiar pentru Balanta

Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti

Aceste semne au cea mai mare libertate de alegere. Este important sa incepeti sa actionati la timp – nu intarziati cu problemele importante, dar, de asemenea, nu va grabiti. Folositi momentul lunii noi pentru a determina cea mai importanta, prioritizarea. Este posibil ca evenimente sa nu se intample imediat, dar acesta este momentul pentru a comanda si a gasi echilibru. Cautati indicii in mediul dvs., alte persoane va vor ajuta sa va intelegeti argumentele pro si contra, poate dupa propriul exemplu. Pentru multi, aceasta este, de asemenea, o perioada de vindecare a ranilor mentale, restabilirea confortului interior.

Autor