Guvernul Citu, aproape demis. Dan Barna: “Propunerea USR de premier este Dacian Ciolos”

Dan Barna, vicepresedintele USR, a declarat marti, inaintea motiunii de cenzura, ca motiunea de cenzura a PSD este „ o motiune de cenzura de care Romania are nevoie”. Daca motiunea trece, USR va merge la consultari cu propunerea Dacian Ciolos-premier.

„Votam o motiune care nu era necesara, care se intampla pentru ca palaria de premier e mult prea mare pentru Citu. Aceasta coalitie poate sa scoata Romania din criza fara Florin Citu. Nu, nu a existat o discutie cu Ludovic Orban din cate stiu. E o motiune de care Romania are nevoie. Ne asezam la masa sa discutam cu PNL si UDMR, pentru a gasi o solutie”, a declarat Dan Barna.

Publicitate

Barna a spus ca propunerea de premier apartine PNL si spera ca aceasta sa nu fie Florin Citu. USR are o propunere de premier in persoana lui Dacian Ciolos.

„Propunerea de premier este Dacian Ciolos, dar o sa fie discutata. Pe structura coalitiei asa cum a fost ea prima propunere apartine de la PNL, insa daca se propune varianta noastra Ciolos este pregatit”, a mai spus Dan Barna.

Barna a mai spus ca USR nu isi insuseste criticile din motiunea de cenzura a PSD.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.