Florin Citu ii pune la zid fostii ministri USR-PLUS: “Trebuia sa-i dau afara mai devreme”

Florin Citu a declarat, luni, in contextul motiunii de cenzura ce va fi votata in Parlament, ca reprezinta o premiera in Romania.

Astfel, fostii ministri USR-PLUS vor recunoaste ca au fost incompetenti, daca voteaza motiunea respectiva.

Premierul Florin Citu spune ca trebuia sa-i dea afara mai devreme, deoarece chiar ei ar urma sa recunoasca ca au fost incompetenti.

„Dupa decizia de maine, guvernarea cu USR va fi imposibila pentru PNL.

Publicitate

Publicitate

Vreau si eu sa vad maine, in Parlament, pentru ca in motiune se spune foarte clar: incompetent ministrul Sanatatii, incompetent ministrul Investitiilor, incompetent ministrul Transporturilor, incompetent ministrul Economiei. Dar USR, care a avut aceste portofolii, spune: da, are dreptate PSD.

Drula va vota impotriva lui Drula. Este o premiera in Romania. Ce imi spune mie e ca am fost foarte indulgent si ca trebuia sa-i dau afara mai devreme pe acesti oameni, daca ei insisi spun ca au fost incompetenti si voteaza pentru aceasta motiune”, a declarat seful Guvernului.

Citeste si articolul :   Florin Citu, revoltat: "Nimeni nu este mai presus de lege."

 

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.