Victor Ciutacu, reactie dura dupa amenda primita de la CNA: „Vor sa inchida acest post”

Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii Punctul Culminant de la Romania TV, a transmis un mesaj dur dupa ce postul a fost amendat cu 60.000 de lei (12.000 de euro).

„Atat timp cat voi mai face emisiunea asta, aici vor vorbi si vaccinistii, si antivaccinistii, si PSD-stii, si USR-stii”

„De niste luni de zile, asupra acestui post de televiziune si cu precadere asupra acestei emisiuni, intamplator cea mai urmarita din Romania pe acest segment, sunt tinta unui atac desantat. Sunt reclamate, monitorizate si ulterior amendate in serie.

O majoritate construita pe criterii absolut politica si fara nicio experianta in bransa pe care ar trebui sa o reglementeze, pe scurt, vrea sa inchida acest post, asa ca face toti pasii procedurali. Intai ne amendeaza, astfel incat sa ne sufoce economic, ca apoi, invocand numarul mare de amenzi, sa suspende licenta postului si, in final, sa o ridice definitiv.

Publicitate

Vreau sa va anunt ca toate amenzile luate de acest post, absolut toate, nu au legatura cu vreo incalcare a legii audiovizualului. Toate sunt pe pareri.

Citeste si articolul :   Ei sunt scandalagii care i-au facut pe oamenii legii sa deschida focurile, in cartierul Rahova: "Vai de capul meu! Le sparg masinile la gabori!"

Vreau sa va anunt ca atat cat ma mai tin picioarele si atata timp cat mai stau pe scaunul asta, in emisiunea asta se va vorbi cum s-a vorbit si pana acum. Se va vorbi liber. Vor vorbi si PSD-stii, si USR-stii, si vaccinistii, si antivaccinistii, si susinatorii LGBT, si cei care ii deranjeaza pe sustinatorii LGBT.”, a transmis Victor Ciutacu.

Postul de televiziune trebuie sa plateasca 60.000 de lei (adica aproximativ 12.000 de euro).

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.