Horoscop cu Neti Sandu. Vin bani pentru trei zodii

Horoscop 29 septembrie, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat la stirileprotv previziunile astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

E cineva care vrea sa fiti impreuna si o sa insiste, mai ales daca nu vede un entuziasm din partea voastra. Poate iese ceva.

Poate va razganditi in privinta unor colaborari si o sa le acceptati, desi ziceati ca n-aveti timp, dar lucrurile s-au asezat altfel si acum va permiteti.

Publicitate

TAUR

O sa mai luati cate ceva nou pentru casa si poate apelati la rezerve daca nu vreti sa intrati in contul curent.

Vi se da ceva nou de facut la serviciu si o sa va conformati chiar daca o sa depuneti eforturi suplimentare, ca e spre binele vostru sa mai cereti un surplus salarial.

GEMENI

Poate le-ati promis copiilor o iesire in parc, la un escape room, la film si faceti cumva sa va tineti de cuvant.

Cineva de care va separaserati revine cu ganduri de-mpacare si o sa va ganditi daca mai are loc in inima voastra – vedeti ce simtiti si ce-i spuneti persoanei.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

RAC

Inca mai sunt niste lucruri de pus la punct acasa si o sa alocati resursele necesare, timp si bani ca sa creati confortul necesar.

Apar vesti, oameni, care vor cate ceva de la voi si o sa faceti fata, cu brio, tuturor situatiilor c-aveti o stare de echilibru interior si vine totul de la sine.

LEU

O sa va consultati cu rudele in privinta unor evenimente care vor avea loc in familia voastra si o sa contribuie fiecare cu cate ceva.

Poate puneti pe roate o afacere care-o sa v-aduca succes c-or sa puna si altii umarul, ca e un grup care vrea sa lucrati impreuna, c-aveti preocupari, idealuri comune.

FECIOARA

O sa va-ntelegeti mult mai bine cu anturajul, colegial, amical, c-au tot fost niste disensiuni care-au erodat relatiile.

Publicitate

O sa scoateti probabil, mai multi bani din buzunar, poate pentru c-ati amanat ratele si nu mai aveti incotro, trebuie sa ajungeti cu ele – la zi! Si-or mai fi si alte plati de facut.

BALANTA

Se poate sa reglati o situatie legata de inscrierea la o scoala, ori poate de o angajare, ca sa fie totul in regula.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Ce se intampla astazi cu toate zodiile

Aproape zilnic apar lucruri, situatii pe care va trebui sa le-ndreptati, ca or fi fost facute in pripa, sau poate n-ati apucat sa faceti ce trebuia c-ati fost ocupati.

SCORPION

E momentul unei reconcilieri cu cineva care se-ndepartase de voi, dar inca va leaga sentimente puternice de acea persoana.

Se pare c-ati neglijat o problema de sanatate si cel mai bine ar fi sa-ntrebati medicul ce se-ntampla si sa faceti si un set de analize medicale sa vedeti ce si cum.

SAGETATOR

Comunicarea cu anturajul trebuie perfectionata, c-au tot avut loc neintelegeri c-au fost percepute gresit vorbele voastre.

E posibil sa va parvina niste bani care sa acopere cheltuielile acestei perioade si sa puteti iesi in weekend pe undeva, ca aveti nevoie de spatiu, de aer, de miscare.

CAPRICORN

Relatia cu partenerul de cuplu e intr-o continua transformare, ca fiecare trebuie sa vina cu ceva nou, trebuie dat refresh.

Poate reluati o negociere si cine stie, poate noile conditii va convin si bateti palma, semnati contractul – iar daca nu, asteptati o oferta mai buna.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2020. Ziua pentru Scorpioni este foarte reusita

VARSATOR

Pot veni ceva bani, fie de la serviciu, fie din surse colaterale si sa faceti plati, sa scapati intai de datorii.

O s-aveti de semnat niste acte, poate ati devenit proprietari, patroni, ceva care va-ncarca, automat, cu nite responsabilitati pe care va tarebui sa le luati in serios.

PESTI

De sanatate trebuie avut neaparat grija, ca apar niste avertismente, nu e de gluma.

Poate va interesati pe la banci de un imprumut si o sa va mai ganditi daca-l cereti sau nu, ca poate vindeti ceva si faceti rost de bani – si se rezolva problema financiara.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.