Povestea unei tinere din Satu Mare, care s-a infectat cu Covid la mare, dupa ce s-a vaccinat: “M-am hotarat sa-mi spun povestea”

O tanara din Satu Mare povesteste ce s-a intamplat, dupa ce „a lasat garda jos” in lupta cu Covid si a plecat la mare.

Bianca a marturisit si motivul pentru care a facut publica povestea ei, pe pagina de Facebook RoVaccinare: „Daca povestea mea motiveaza 5 oameni sa se vaccineze, am castigat”.

“As vrea si eu sa va spun povestea mea despre experienta cu vaccinul si apoi cu virusul.

Din martie 2020 lucrez de acasa si sunt foarte recunoscatoare pentru ca pot sa fac asta. Am fost foarte atenta, nu m-am intalnit cu oameni.
Cand a venit momentul, m-am vaccinat cu AstraZeneca. La prima doza am avut simptome de raceala si oboseala 1 zi si jumatate. La a doua doza nu am avut niciun simptom.

Publicitate

Eu cred ca nu sunt mai presus de medici sau de cercetatori.

Nu cred in chipuri sau ca vrea cineva sa ne extermine cu vaccinul asta.

Cred ca trebuie sa ne vaccinam ca sa putem sa supravietuim si omenirea sa poata sa mearga mai departe.

Dupa a doua doza am inceput sa mai iesim pe la terase, m-am vazut cu prieteni, am lasat garda jos putin, am fost la un botez, la o petrecere si in cele din urma am zis sa mergem la mare, la noi la mare, acum in August.

Citeste si articolul :   Franta cere doza unica de vaccin pentru persoanele care au avut Covid

Toate bune si frumoase pana in a treia zi, cand mi s-a infundat o nara, apoi 2 nopti la rand m-a trezit o tuse seaca, dar am tusit de 5 ori si apoi m-am pus la somn. Inainte de repriza cu tusea, am fost si am alergat pe plaja 6 km. Ma gandeam ca din cauza aerului conditionat, brizei marii, alergarii, sigur de acolo a fost tusea.

Partenerul meu nu avea nimic. Si el este vaccinat cu schema completa.

A mai venit dupa 2 zile un grup de prieteni, si ei vaccinati, dar cazati in alta parte.

Intr-una din seri, le-am gatit si o salata de vinete dar avand nasul un pic infundat, am zis sa imi pun masca.

Am mancat toti la aceeasi masa. Am stat in apartament 3 ore toti 6, am povestit si mancat impreuna.

Trebuia sa mai vina o familie cu 2 copii la mare, in urmatoarea zi, si am zis ca e bine sa imi fac un test rapid singura, ca sa pot sa stau linistita pentru cateva zile, ca atat era sejurul.
Spre surprinderea mea, testul rapid s-a pozitivat instant. Am cautat o clinica sa-mi fac un test oficial si am plecat spre Constanta. Cei de la clinica mi-au facut 2 teste diferite si ambele au iesit pozitive. Ne-am anuntat prietenii ca am iesit pozitiva si am plecat imediat spre casa pentru ca nu voiam sa infectez pe nimeni.

Citeste si articolul :   Andreea Berecleanu nu mai tace: Este o "panarama".

S-au testat toti atunci, dar si dupa cateva zile si nimeni nu a iesit pozitiv. Partenerul meu cu care am dormit in aceeasi camera 4 nopti nu a iesit pozitiv si nu a avut simptome. S-a testat si el dupa o saptamana si a iesit tot negativ.

Intr-adevar, pe tot drumul spre casa am purtat masti, ne-am oprit sa aerisim in masina de mai multe ori. Cand am ajuns acasa, am avut circuite separate pe toata perioada de carantinare la domiciliu.

Simptome: nas infundat, tuse seaca in 2 seri, cate o repriza de cateva tuse, fara gust si miros, si o durere de cap pentru o zi. Sincer, o raceala foarte usoara.

Concluzie: nu am dat virusul prietenilor pentru care am gatit, nici partenerului meu. Probabil ca nu am fost contagioasa. Am avut simptome foarte usoare, am trecut foarte usor peste infectia cu Covid – 19. Nici macar concediu medical nu am fost nevoita sa-mi iau pentru ca oricum lucram de acasa.

Citeste si articolul :   Alexandru Rafila: Nu se poate pune problema ca vaccinurile vor produce efecte adverse

M-am hotarat sa-mi spun povestea dupa ce am aflat ca un jandarm, de aceeasi varsta cu mine, 35 de ani, s-a stins dupa ce s-a infectat cu Covid-19, fara probleme de sanatate, cu 2 copii mici, iar sotia era si ea internata in spital, insa in stare stabila.

Din cate am inteles, nu erau vaccinati. 😢

Concluzie: Get that freaking vaccin!

Iti poate salva viata!

PS: Daca povestea mea motiveaza 5 oameni sa se vaccineze, am castigat!🙏“ Bianca S, Satu Mare

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.