Doliu in lumea artistica. A incetat din viata Petrica Cercel

Doliu in lumea artistilor. Cantaretul Petrica Cercel a decedat infectat cu coronavirus. Artistul era diagnosticat cu COVID, fiind intubat la un spital din Capitala, desi initial a refuzat ingrijirile medicilor.

Ionut Cercel a anuntat ca tatal sau, Petrica Cercel, este intubat la un spital din Capitala, dupa ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2, inca de saptamana trecuta.

Starea de sanatate a manelistului era extrem de grava si din pacate astazi s-a stins din viata.

Anuntul trist a fost facut de un apropiat al familiei, un celebrul cameraman cu care colaboreaza majoritatea manelistilor. Acesta i-a anuntat pe fanii regretatului artist ca acesta a plecat din aceasta lume si si-a exprimat regretul fata de aceasta pierdere mare, care va lasa un gol imens in muzica romaneasca.

Publicitate

“Dumnezeu sa il ierte nu am cuvinte  #PetricaCercel  Condoleante familiei. S-a terminat pamantul s-a terminat globul s-a terminat tot muzica tot”, a scris cameramanul pe contul de Facebook.

Ionut Cercel, fiul cantaretului, a fost cel care a anuntat ca Petrica Cercel are COVID.

Citeste si articolul :   Cine este, de fapt, de vina pentru dozele de vaccin anti-COVID-19 distruse la centrul din Petrosani

”Oameni buni, tatal meu are intr-adevar probleme de sanatate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID , dar prin rugaciunile noastre catre Dumnezeu il va vindeca” a scris Ionut Cercel pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.