Cantaretul Petrica Cercel, internat in stare grava in spital

Veste trista pentru fanii muzicii de petrecere. Petrica Cercel este internat in stare grava, in urma infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit informatiilor, Petrica Cercel ar mai avea si alte probleme de sanatate, iar infectarea cu noul virus l-ar fi adus intr-o stare grava, de aceea a avut nevoie si de internare imediata.

Fiul lui, Ionut Cercel, a confirmat ca tatal sau e internat in spital si a transmis un mesaj catre toti fanii cantaretului. „Oameni buni, tatal meu are intr-adevar probleme de sanatate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID , dar prin rugaciunile noastre catre Dumnezeu il va vindeca”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Petrica Cercel a fost internat intr-un spital din Bucuresti, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Cantaretul se afla sub atenta supraveghere a medicilor si primeste ingrijiri medicale. Colegii sai de breasla ii ureaza multa sanatate si spera sa se vindece cat mai repede pentru a putea sa se intoarca acasa, la familia sa. „Ne rugam cu totii pentru Petrica Cercel sa treaca cu bine peste aceasta problema. Sa vina acasa langa copiii si familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”, „Dumnezeu sa fie cu el si cu familia voastra!” au fost cateva dintre mesajele primite de cantaret.

Citeste si articolul :   Cum arata declaratia pe proprie raspundere valabila din 9 noiembrie

Petrica Cercel e internat la Terapie Intensiva

Ionut Cercel a anuntat ca tatal sau este internat la Terapie Intensiva.

„Ceea ce am postat eu pe pagina e adevarat. Tata are niste probleme de sanatate, cu virusul asta, cu COVID, speram ca vor trece toate cu rabdare si credinta, suntem oameni credinciosi si credem si in medicii din Romania. Este internat la Terapie Intensiva, la un spital din Capitala. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis ca analizele au iesit un pic mai bine, da semne ca-si revine. E internat de destul de multe zile. A stat putin acasa, l-am vazut ca nu se simte bine si eu l-am dus la spital, i-am facut testul. Am considerat ca acolo stiu medicii ce sa faca cel mai bine. Nu i-a fost teama, tatal meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis ca totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credinciosi, credem in Dumnezeu si in toate minunile lui, stim ca finalul va fi unul fericit. ”, a spus Ionut Cercel, in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Autor