Adi de la Valcea, ingenuncheat de durere: “Sunt trist, dar Dumnezeu sigur are nevoie de el”

Decesul lui Petrica Cercel a socat lumea manelelor. Celebrul manelist a plecat din aceasta lume mult prea devreme, din cauza nemiloasei boli a momentului, care a ucis o multime de oameni. Nici marele artist nu a scapat, desi a luptat pentru viata lui. Familia, prietenii si fanii il plang, iar unii chiar i-au prevestit moartea.

Adi de la Valcea a postat un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook.

“Prietenul si colegul nostru drag, Petrica Cercel, a incetat din viata, o mare voloare a muzicii noastre, un parinte care si-a crescut copiii frumos, un om care nu deranja niciodata. Sunt trist, dar Dumnezeu sigur are nevoie de el,de l-a chemat langa El.”

Miercuri seara, Adi de la Valcea le-a cerut tuturor sa se roage pentru manelistul care se simtea tot mai rau, in speranta ca Dumnezeu va auzi rugaciunea fanilor si va face ceva pentru regretatul artist.

“Colegul si prietenul meu Petrica Cercel,este infectat cu Covid19 si este in stare grava la ATI,viata lui depinde doar de bunul Dumnezeu, haideti sa ne rugam cu totii pt el,este un om extraordinar de bun,cu cat ne rugam mai multi ,cu atat Domnul ne va auzii. Va rog din inima!”

Citeste si articolul :   Monica Tatoiu, dezvaluiri inedite in cadrul emisiunii ”40 de intrebari cu Denise Rifai”

Autor