Dumnezeu ne trimite semne. Minune intr-o biserica veche din Gorj

Minune intr-o biserica din judetul Gorj. Enoriasii care se in biserica aflata in apropiere de Pestera Muierii, din comuna Baia de Fier au vazut cum din ochii Fecioarei Maria dintr-o icoana curg lacrimi frumos mirositoare.

Minunea s-a intamplat chiar de Sarbatoarea Sfintei Cruci.

Preotul paroh Ion Popescu, care slujeste de 26 de ani, spune ca o asemenea minune nu a mai avut loc la Baia de Fier. „La finalul slujbei de astazi, eram la miruit, si cateva credincioase au observat lacrimile de pe icoana. M-au chemat ca sa imi arate si nu ne-a venit sa credem. Am anuntat pe parintele protopop Margineanu, care a anuntat Mitropolia Olteniei. Am trimis imagini si filmarea si la Mitropolia Olteniei”, a declarat preotul.

„Este o minune Dumnezeiasca si numai Dumnezeu poate sa stie ce inseamna. Lacrimile pot insemna lacrimi pentru pacatosii care s-au indepartat de biserica, dar poate sa fie si un izvor de mir“, a spus acesta.

„Nu mi-a fost dat vreodata sa vad asa ceva. Biserica a fost deschisa astazi toata ziua, pentru ca credinciosii au venit de peste tot deoarece au vrut sa vada icoana plangand. Cred ca 1.000 de credinciosi au trecut doar astazi pragul bisericii.Eu voi fi prezent aici si in zilele urmatoare pentru credinciosii care vor sa se roage la Dumnezeu si sa vada minunea“, a mai spus preotul Puiu Popescu.

“Buna ziua.

Nu stiu daca ati aflat, dar Icoana Maicii Domnului de la Biserica Tuturor Sfintilor a inceput sa planga. Filmuletul mi-a fost trimis de Parintele Puiu. Dumnezeu ne trimite semne.”, a scris Ileana Radescu pe Facebook.

Biserica tuturor Sfintilor este monument istoric construit in anul 1749, in stil Brancovenesc. Pictura este bine conservata si evoca atmosfera tipic brancoveneasca. Este o capodopera arhitecturala!

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.