Ce numar iti aduce noroc in functie de zodia ta

Dincolo de teoreme, exista probabil un sens special pentru fiecare cifra. Prin urmare, astrologia ne poate ajuta sa intelegem acest sens. Afla ce numar iti aduce noroc in functie de zodia ta.

In astrologie, fiecare numar are un sens si o anumita energie. O energie care ar putea avea efecte asupra fiecarui individ in functie de zodia sa.

Berbec si Leu: 1

Prezenta acestor doua semne impreuna nu este o coincidenta. Ambele avand ca element Focul , care simbolizeaza pasiunea si ardoarea. Numarul 1 este un semn de unitate, ambitie, autoritate si vointa. Berbecul si Leul sunt oameni care isi doresc intotdeauna sa fie cei mai buni in ceea ce fac, asa ca este firesc ca numarul 1 sa motiveze mai ales aceste semne.

Pesti: 2

Pestii sunt un semn de apa condus de planeta Neptun. 2 este un numar special, simbolizeaza dragostea si tandretea. Pestii sunt in permanenta cautare a acestora. Prin urmare, semnul cel mai plin de compasiune al zodiacului este atras de numarul 2.

Rac: 3

Racul este un semn de apa condus de Luna. La fel ca si Pestii, nativul semnului Racului este o persoana in cautarea iubirii, cu toate acestea iubirea pe care o cauta este mai speciala decat cea a Pestilor. In unele analize, 1 si 2 reprezinta, respectiv, barbatul si femeia. 3 este suma celor doua cifre, uniunea barbatului si femeii pentru a crea cuplul, in care Racul se simte complet.

Capricorn si Fecioara: 4

Capricornul este un semn condus de planeta Saturn, Fecioara de Mercur. Ambele impartasesc Pamantul ca element. 4 reprezinta patratul, simbolizeaza organizarea, ordinea, precum si munca. Fecioara prospera in stabilitate datorita mintii sale analitice, Capricornul, rece si ambitios, are ochi doar pentru profesia sa.

Sagetator: 5

Sagetatorul este un semn de foc condus de planeta Jupiter. Nativul acestui semn este o persoana care nu se retine niciodata, merge acolo unde il duce vantul. Prin urmare, mediul Sagetatorului se schimba constant. In acest context, numarul 5, simbol al adaptabilitatii si evolutiei, gaseste un sens special in Sagetator.

Citeste si articolul :   3 zodii a caror viata se va schimba in septembrie 2022: vin surprize frumoase

Taur: 6

Taurul este un semn al Pamantului condus de planeta Venus. Nativului din acest semn ii plac lucrurile simple din viata. Cifra 6 reprezinta armonia si familia , de care Taurul are nevoie sa se simta fericit.

Scorpion: 7

Scorpionul este un semn de apa condus de planeta Marte. Observam intotdeauna, Scorpionul este cineva misterios. Prin urmare, are un farmec special, greu de explicat. Scorpionul este, de asemenea, o persoana indreptata spre mistic. 7 este un numar care simbolizeaza viata spirituala, deci motiveaza in special acest semn.

Balanta: 8

Balanta este un semn de aer condus de planeta Venus. Nativul acestui semn este o persoana care prospera in lucruri materiale. Cifra 8 simbolizeaza completitudinea si succesul. Prin urmare, va aduce noroc Balantei.

Varsator:  9

Varsatorul este un semn de aer condus de planeta Venus. Persoana nascuta sub acest semn arata o inteligenta speciala. Neconventional, curios si chiar uneori imprevizibil, Varsatorul este un rebel nascut. Dar asta nu il impiedica sa aiba mana pe inima si sa fie o persoana foarte generoasa. Cifra 9 simbolizeaza altruismul si idealismul. Prin urmare, el motiveaza  Varsatorul.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.