Horoscopul 2022 este gata. Previziunile complete pentru toate zodiile

2022 va fi un an in care aproape toate semnele zodiacale vor primi rasplata pentru eforturile si munca lor din anii precedenti. Trebuie sa fie hotarati sa obtina o baza financiara solida, iar planetele ii vor ajuta sa profite de oportunitatile lor. Poate fi un an incarcat, care necesita atentia nativilor, dar merita totul.

Cei nascuti in semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator) isi vor da seama ca relatiile sunt importante si vor depune eforturi pentru a le intari. La sfarsitul anului 2022 vor fi multumiti de prieteni si se vor reintalni cu cei dragi.

Noul an va fi cu adevarat de succes si fericit pentru semnele de pamant (Capricorn, Taur si Fecioara) . Sunt posibile situatii stresante. Este posibil sa le fie greu sa realizeze echilibrul intre viata personala si cea profesionala, iar iubirea si romantismul infloresc. Vor fi inconjurati de oameni care ii iubesc si au grija de ei, asa ca vor primi intotdeauna sprijin atunci cand au nevoie de el.

2022 va fi marcat de incredere si entuziasm pentru semnele aeriene (Gemeni, Balanta si Varsator). Se vor stradui pentru cresterea si dezvoltarea personala si profesionala. Sunt perfect constienti de cine sunt si ce vor. Problemele si provocarile vor fi abordate cu usurinta. Un lucru pe care trebuie sa-l realizeze este ca succesul necesita cooperare cu alte persoane.

Publicitate

Berbec

In 2022, veti calatori din placere si veti obtine libertatea de a explora un teritoriu necunoscut si probabil va veti intalni cu noi oportunitati si posibilitati. Veti alege optiuni de calatorie de la necunoscut la cunoscut, intr-o maniera precisa, pe tot parcursul anului. Acest lucru va poate ajuta sa va imbunatatiti si sanatatea. Bolile de lunga durata s-ar putea termina din cauza anumitor fenomene miraculoase, in ultima jumatate a anului.

Din punct de vedere financiar, vor exista suisuri si coborasuri. In familie va fi liniste. Initiativele de asumare a responsabilitatilor familiale vor fi foarte apreciate si acest lucru va fi urmat de rezultate bune. Dar, va trebui sa va asumati multe sarcini pentru a echilibra diferite obiective si tinte. Respectul va fi castigat. Este necesara o cantitate mare de energie pentru a provoca o povestea romantica in ta, daca esti singur. Pe parcursul acestui an, veti putea investi in afaceri noi.  In general, 2022 este un an bun financiar.

Taur

Pentru persoanele nascut sub semnul zodiacal Taur, cunoasterea este cheia depasirii oricaror obstacole. Ar putea fi nevoie sa intelegeti si sa lucrati din greu pentru a impartasi o relatie autentica cu cei dragi. Acest lucru este probabil frustrant din cauza numeroaselor intrebari si opiniilor contrare. 2022 nu este un moment excelent pentru a calatori. Fa-ti clare ideile, fii indraznet si ia initiativa.

Operatiunile financiare vor arata progrese ascendente.  La locul de munca, puteti primi aprecieri sau invidii neasteptate. Aceste rezultate mixte nu vor permite progresul sa fie lin. Eforturi sincere si concentrarea imensa sunt necesare pentru a face fata problemelor profesionale. Cel mai important lucru este sa atingeti un echilibru intre munca si viata personala.

Gemeni

O influenta fericita din fiecare directie a vietii te va face mai energic si mai hotarat. Dorinta ta este sa ai o viata libera si fructuoasa si vei depune toate eforturile pentru a o face posibila. SUCCESUL este mantra ta in 2022 si orizonturile tale financiare se vor extinde pentru a te face sa te simti puternic.

Norocul te va favoriza, dar trebuie sa te tii departe de gandurile negative. Te vei simti profund conectat la oamenii din jurul tau si vor fi atrasi spre tine. Familia si cei dragi vor avea un rol important in viata ta. Sanatatea ta poate fi putin ingrijoratoare, asa ca ar trebui sa fii atent la starea ta de bine si sa pastrezi totul in linie si echilibrat. Cariera ta va primi un impuls cu promovare si cresteri salariale. Visul tau de a dobandi terenuri sau de a detine o casa se poate implini si pot avea loc calatorii frecvente in strainatate. Asteptati dividende concrete si castiguri materiale pentru misiunile dvs. In 2022 puteti astepta cu nerabdare un echilibru in viata voastra.

Citeste si articolul :   3 semne ale zodiacului vor fi in curand scaldate de fericire: viata le zambeste in sfarsit

Rac

2022 va prezinta un an plin de noroc, succes si delicii. In timp ce va luptati in anii precedenti, eforturile dvs. vor incepe sa produca rezultate, de acum. Norocul va fi foarte in favoarea voastra. Aveti un viitor mai luminos de planificat – nu mai fi nostalgic fata de trecut si incepeti sa va bucurati de prezent.

Cu sanatatea stati bine, dar, nu uitati sa continuati cu o dieta echilibrata si sa practicati exercitii fizice regulate. Un mediu prietenos si amiabil va va inconjura casa. Bucuria si fericirea vor reveni de la copii si frati. Un cuvant de precautie pentru viitoarele mame – ingrijire speciala este necesara in a doua jumatate a anului. Pe plan profesional, se vor dezvolta o serie de contacte noi, care va vor ajuta sa urcati pe scara succesului.

Leu

Un an cu multe incercari. Mai mult, aceste incercari si erori se vor dovedi fructuoase si vor adauga scanteie vietii tale. Sanatatea va fi excelenta pe tot parcursul anului, atat fizic cat si mental.

Urmand o dieta adecvata si sanatoasa, veti ramane energizat si in miscare. Cu o perspectiva pozitiva, bunastarea nu va pleca de la casa dvs. Sprijinul va veni de la membrii familiei. Copiii dvs. va vor face mandri, prin performanta lor excelenta. Investitiile  ar trebui evitate in lunile martie si august. Investitiile in proprietati imobiliare din septembrie pana in noiembrie vor fi extrem de satisfacatoare. Visul de a pleca intr-o o calatorie  va fi realizat in a doua jumatate a anului.

Fecioara

Anul 2022 vine ca o binecuvantare daruita de Dumnezeu. Toate aspectele vietii vor avea se vor imbunatati, comparativ cu anii precedenti. Ai tot dreptul pentru a-ti afisa starea de spirit fara griji. O multime de vesti bune sunt in magazin pentru Fecioare. In sfarsit, veti intelege legatura dintre un corp sanatos si o minte sanatoasa.

Aerul proaspat poate fi benefic pentru cei care sufera de tensiune arteriala, diabet sau colesterol ridicat, pe masura ce sunteti pe drumul spre recuperare.  Totusi, vine un cuvant de precautie pentru parinti – fiti prieten cu copiii dvs. pentru a-i sfatuir. Sunt prevazute calatorii de afaceri in destinatii straine, beneficiind atat pe plan profesional, cat si financiar. Este probabil ca oaspetii neinvitati sa va viziteze si sa ramana mai mult timp decat va asteptati, testandu-va rabdarea si intrerupandu-va intimitatea, dar nu puteti face nimic in acest sens. Deci, ia o pastila si relaxeaza-te!

Publicitate

Achizitionarea de proprietati ar obtine recompense maxime, in perioada aprilie-iunie, imbunatatind astfel stabilitatea financiara pe termen lung. Intalnirea cu o persoana puternica, in jurul lunii august sau septembrie, va va sprijini in viitor.

Balanta

Ideile incredibile, contactele noi si deciziile concrete sunt in capatul listei, de-a lungul anului 2022. Un an fructuos, cu o multime de proiecte infloritoare . Ca atare, nu este o bagheta magica de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele stabilite, deoarece anul va fi bun cu tine.

Citeste si articolul :   Astrologii au numit semnele zodiacale care se vor îmbogati foarte curand

Un nou fascicul de energie va fi infuzat in viata ta cu o crestere pozitiva in arena sanatatii. Cei care se confrunta cu o stare de sanatate precara din cauza factorilor de varsta vor observa o imbunatatire neasteptata. Tineti  insa o dieta bine echilibrata, cu un program regulat de antrenament in continuare. Pierderea timpului pe site-urile matrimoniale online nu va fi de nici un folos. Lunile mai sau septembrie pot fi putin suparatoare, deoarece unii oaspeti neinvitati sunt asteptati acasa. Cel mai bine este sa ii accepti, mai degraba decat sa faci scandal. Investitiile in imobiliare in perioada martie si octombrie vor aduce beneficii nesperate.

Scorpion

Toate aspectele vietii vor evolua fara probleme, cu accent deosebit pe relatii si cariera.

Beti un pahar mare de apa cu gheata si intampinati Anul Nou cu o nota fericita, cu bratele deschise. Pentru a ramane sanatos din punct de vedere psihic si fizic, este necesara o perspectiva pozitiva in numele dvs. Acordati atentie imediata unei probleme minore predominante ale pielii, altfel este posibil sa se inrautateasca mai tarziu. Consultati un medic si cautati medicamente de specialitate, deoarece remediile casnice nu sunt o solutie pentru toate afectiunile. Familia va va extinde suportul. Este posibil sa primiti vesti bune de la copii in luna martie. Nu sunt prevazute rezultate foarte satisfacatoare in afaceri in primul trimestru. Investitiile in proprietati in lunile martie, iunie si octombrie vor aduce venituri medii.

Sagetator

2022 va fi un an norocos pentru Sagetator?

Pentru Sagetator, 2022 va fi un an plin de prosperitate, avere si succes. Vor gasi fericirea in lucruri mici si vor ajunge sa inteleaga cat de putin au nevoie pentru a se simti cei mai norocosi oameni de pe pamant.

Veti cauta un raspuns la intrebarea:

„Ce ma face fericit?” Veti simti nevoia sa va izolati de ceilalti pentru a crea o legatura mai buna cu divinitatea, asa ca este un moment bun pentru a va apropia de Dumnezeu si pentru a va intensifica viata spirituala.

In primavara anului 2022, veti avea o scurta discordie cu privire la stabilitatea aparenta care este semnul distinctiv al acestui an si veti face o miscare pentru a transforma pierderile de relatii in castiguri de relatii. Esti in pragul revizuirii vietii tale si acest lucru se va extinde si in relatiile tale.

Va gasi singur Sagetatorul dragoste?

Acesta este un moment exceptional pentru consolidarea relatiei de cuplu, iar cei care sunt singuri ar putea avea ocazia sa cunoasca noi parteneri si sa inceapa o relatie de dragoste, mai ales ca planeta iubirii activeaza axa relationala. Incepand cu luna mai, este posibil sa setati data nuntii.

In 2022 abundenta,  calatoriile si filozofia sunt cuvinte cheie care vor fi implicate in modul in care banii vin sau cresc in acest an. Este, totusi, un moment pentru a fi atenti la investitii.

Capricorn

Spre deosebire de 2021, anul 2022 va fi extraordinar pentru Capricorni. Si aici vorbim despre toate aspectele vietii lor. Anul 2022 va fi unul dintre cei mai buni ani pentru Capricorni, plin de bunastare materiala si emotionala.

Influenta retrograda a lui Uranus asupra semnului Capricorn in 2022:

Ati dorit intotdeauna sa va faceti viata mai speciala, unica si plina de entuziasm, iar acum este momentul potrivit pentru a condimenta lucrurile.

Citeste si articolul :   Astrologie: Cinci zodii care vor straluci in 2022

Jupiter retrograd este in Berbec, incepand cu 28-23 iulie in Pesti. Acest aspect astral faciliteaza in urmatoarele patru luni descoperirea informatiilor pe care le-ai putea folosi in avantajul tau.

Cel mai bun moment al tau va fi spre sfarsitul anului, cand energiile sunt favorabile schimbarii daca alegi sa o faci sau pentru progres daca alegi sa profiti de ea. 2022 va aduce energii pozitive continue in finantele voastre. Veti descoperi ca finantele vin din nou din relatii de munca si parteneriate de lunga durata, sau din aceeasi cariera si munca pe care o desfasurati.

Varsator

Daca 2021 este un an plin de greutati, anul viitor va va oferi un oftat de usurare. 2022 este un an norocos, un an de schimbari in bine. Veti gasi pace, armonie si fericire. Desi sunteti de obicei un ratacitor, nu va place sa va agatati mult timp de oameni sau locuri si nu va inradacinati cu usurinta, anul acesta veti trece prin cateva schimbari semnificative care va vor scoate din zona de confort.

Jupiter se afla in miscare retrograda in Capricorn intre 28 iulie si 23 noiembrie si va va determina sa reevaluati toate relatiile de prietenie si sa decideti care sunt demne de mentinut.

Banii te gasesc in 2022. Te-ai concentrat asupra lor in ultimii ani si te vor gasi in toate modurile posibile.

Pesti

In 2022, Pluto dezvolta latura pesimista si teama de esec in relatiile pentru Pesti. Sunt extrem de predispusi sa viseze cu ochii deschisi si vor fi adesea dezavantajati pentru ca traiesc intr-o lume utopica. Sunt devotati si afectuosi, dar pot reactiona extrem de agresiv daca descopera ca au fost inselati.

In dragoste, tin intotdeauna cont de anumite credinte si nu aproba compromisurile. Jupiter retrograd va va permite sa corectati exagerarile si disonantele din perceptiile sau viziunea dvs. despre slujba, succes, autoafirmare si destin.

Influenta lui Mercur retrograd asupra Pestilor:

Aveti deja tendinta de a fi un pic dramatic, dar cand Mercur este retrograd, impulsivitatea dvs. ar putea exploda. Orice emotie pe care ati blocat-o pana acum va iesi la suprafata, care poate deveni coplesitoare pentru persoanele din jurul vostru care se vor simti atacate, chiar daca s-ar putea sa aveti motive intemeiate sa va suparati si sa reactionati. In aceasta perioada, este important sa intelegem importanta modului in care ne formulam opiniile si a modului in care ne exprimam sentimentele. Este mai bine si mai sanatos sa te gandesti de doua ori inainte sa spui ceva. Neptun va fi retrograd in Pesti intre 28 iunie si 4 decembrie 2022, in Pesti. In acest timp, vi se cere sa va concentrati mai mult pe sinele vostru interior, la nivel personal, dar vom trece prin acelasi proces de recalibrare pentru obiective mai inalte la nivel colectiv.

Este un an pentru a gasi adevarul  si pentru a invata sa va bucurati de el. Intuitia si imaginatia sunt puternice pe tot parcursul perioadei si va inspira multe dintre obiectivele si proiectele dvs.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.