Conf. Univ. Dr. Simin Aysel Florescu, Medic Primar Boli Infectioase, Epidemiologie: “Avem 2/3 din natia asta care nu vrea sa priceapa nimic”

Conf. Univ. Dr. Simin Aysel Florescu, Medic Primar Boli Infectioase, Epidemiologie, cu experienta de peste 20 ani in tratarea bolilor infectioase si epidemiologice, managerul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale “Victor Babes” din Bucuresti, sustine ca singura varianta pentru a reveni la o viata cat de cat normala, este vaccinarea.

“Ia sa vedem ce se intampla de fapt:

-avem o boala. Acuta. Rea. Contagioasa ca naiba. Nu murim pe capete, dar destui, iar cand dintre ei fac parte ai tai, e oroare. O parte din cei care nu mor raman cu probleme grave respiratorii, neurologice, psihice etc. O parte se vindeca, fara sechele (deocamdata…, mai vedem…).

-avem un instrument profilactic, vaccinul. E FOARTE BUN!!!

Publicitate

A fost experimental (trial clinic se cheama, si are conditii draconice de desfasurare), pana cand a fost dat in uz, cu toate aprobarile de rigoare. Acum e aprobat, utilizat, eficient si sigur.
O proportie importanta din populatia Terrei e vaccinata. (desigur, inegal, ca asa e viata, vaccinul costa, nu si-l permite orice tara). A, si te asigura ca nu vei muri de COVID si nu vei supravietui dupa boala legat de un tub pentru tot restul vietii (daca nu stiati la ce e bun).

-avem o natie pentru care guvernantii au facut imposibilul si au procurat vaccinurile in cantitati industriale, l-au distribuit gratuit si peste tot. Si au explicat natiei tot despre asta. De mii de ori.

-avem 2/3 din natia asta care nu vrea sa priceapa nimic. Clasicul “Gica contra”, dar surpriza: de data asta, “contra” este impotriva propriei vieti si sanatati.

Ce miting, ce scandal, daca se sfarseste in spital cu masca pe figura sau, si mai rau, intubat, horcaind cu ultimele puteri sub ochii terifiati ai rudelor si sub privirile disperate ale medicilor care nu mai au ce sa faca… e prea grav… imposibil de intors din drum… Si asta, cu vaccinul peste tot, dar nu il faceti, ca sunteti voi mai destepti, mai scoliti pe Google, ce mai incoace si incolo, doctori docenti in scrolling.

Daca ar avea acces la vaccinurile noastre, cei mai saraci din alte tari s-ar bate pe el, ca in Filipine. Dar nu, noi suntem mai destepti ca ei, noi alegem sa ne batem in anticorpi cu virusul si sa murim liberi de vaccin…

Citeste si articolul :   Ce medicament NU trebuie sa iei in caz de CORONAVIRUS! Ministrul francez al Sanatatii anunta:

Daca nu ar fi tragic, ar fi comic. Atata prostie.”, este mesajul medicului postat de pagina ROVACCINARE.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.