Astrologie: Cinci zodii care vor straluci in 2022

Semnele zodiacale care vor fi cele mai favorizate in 2022 sunt: Taur, Rac, Fecioara, Scorpion si Sagetator.

Va fi o perioada pozitiva pentru nativii acestor cinci semne. Carierele si relatiile lor personale vor beneficia de influenta pozitiva a lui Jupiter, Marele Benefic.

Taur

Proiectele nativilor din Taur vor fi incununate cu succes. Lunile ianuarie si februarie, precum si primele zece zile ale lunii martie vor avea un impact pozitiv asupra relatiilor Taurului in domeniile dezvoltarii personale, carierei si publicului.

Publicitate

Anul 2022 va permite relatiilor sa infloreasca. Luna septembrie va fi cea mai placuta perioada.

Primele opt luni ale anului 2022 vor fi deosebit de prospere.

La nivel financiar, primele trei luni ale anului se vor dovedi a fi foarte norocoase pentru nativii din Taur si aceasta perioada le va permite sa faca progrese mari.

Rac

Cei nascuti in zodia Rac se vor bucura de o viata de familie armonioasa. Pana in septembrie, cei nascuti in zodia Rac vor putea asimila idei noi fara dificultate. Aceasta perioada este propice studiilor.

Influenta lui Jupiter le va oferi oarecare casualitate si le va imbunatati abilitatile de comunicare si negociere.

Pe parcursul anului, acesti nativi vor avea ocazia sa cunoasca viitorii colaboratori, iar aceste noi relatii pot avea o influenta pozitiva asupra familiei sau a proprietatilor lor.

Din septembrie, locuinta, familia si afacerile vor fi in centrul preocuparilor nativilor si acest lucru i-ar putea incuraja sa faca anumite investitii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 mai 2023. Fecioara poate implementa proiecte noi

In aceasta perioada, cei nascuti in zodia Rac vor lua decizii profesionale solide.

In ceea ce priveste dragostea, lunile iunie, iulie si noiembrie vor fi cele mai romantice pentru cei nascuti in Rac, iar lunile noiembrie si decembrie vor avea o influenta pozitiva asupra caselor si familiilor lor.

Scorpion

Nativii din Scorpion vor beneficia de sprijinul lui Saturn si Uranus, care sunt doua planete deosebit de puternice.

Uranus stimuleaza energia, dorinta de a descoperi idei inovatoare si originale si de a reforma conceptele existente in timp ce Saturn promoveaza stabilitatea.

Anul 2022 ii va inspira pe nativii din Scorpion sa fie seriosi, rezonabili, rabdatori si tenace si aceste calitati le vor permite sa ia masuri care se vor dovedi foarte eficiente pe termen lung.

Influenta Soarelui va promova progresul, dezvoltarea si evolutia permanenta.

Prin urmare, anul viitor va avea probabil un impact pozitiv asupra vietii profesionale a acestor nativi.

Acest lucru va viza in principal nativii care vor reusi sa arate toleranta, sa-si exprime creativitatea si sa profite de schimbarile actuale.

Aceasta perioada poate avea, de asemenea, o influenta pozitiva asupra vietii amoroase a acestor nativi, deoarece ii va incuraja sa se bucure de lucrurile marunte.

In primele doua luni ale anului, vor aparea oportunitati interesante pentru a-si spori castigurile financiare.

Fecioara

Nativii Fecioara vor considera dragostea o prioritate absoluta. Viata lor va fi deosebit de interesanta si plina de evenimente pana in septembrie.

Carisma acestor nativi se va dezvolta si cei din jur vor incepe sa aprecieze calitatile si personalitatea la adevarata lor valoare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 octombrie 2020. Inceputurile vor aduce succes pentru Capricorn

Vor avea o cantitate semnificativa de energie si autoritate si se vor concentra mai usor asupra obiectivelor lor.

Acesti nativi vor lua masuri pentru a avansa profesional si pentru a-si creste veniturile financiare.

De asemenea, vor fi atrasi de calatorii, explorare si aventura. Calatorirea in strainatate si interactiunea cu persoane de origine straina vor avea un impact benefic asupra vietii lor.

Vor reusi sa-si largeasca orizonturile culturale si intelectuale.

Din luna septembrie, vor reusi sa isi mareasca resursele materiale si acest lucru va avea o influenta pozitiva asupra castigurilor lor financiare.

La nivel sentimental, aceasta perioada promite sa fie benefica, mai ales in septembrie.

Nativii Fecioara vor acorda o mare importanta vietii lor de familie si deciziile multora dintre ele vor fi motivate de sentimentele, dragostea sau casatoria lor.

In general, 2022 va fi un an pozitiv pentru cei nascuti in zodia Fecioara. Vor putea evita multe dificultati daca vor putea comunica calm si diplomatic.

Pentru acesti nativi, cele mai romantice luni ale anului vor fi februarie si noiembrie, iar lunile martie si august vor fi perioadele cele mai conflictuale.

Sagetator

Nativii Sagetator se vor bucura din punct de vedere profesional pe parcursul anului.

Jupiter va ramane pozitionat in casa Sagetatorului pana in ianuarie 2023 si influenta acestuia ii va incuraja pe nativii acestui semn sa-si largeasca orizontul.

Calatoriile si schimburile de idei cu persoane de origine straina le vor fi deosebit de favorabile si le vor oferi noi oportunitati.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2023. Trei zodii sunt protejate

Activitatile culturale, stiintifice, academice, editoriale sau spirituale vor stimula in mod eficient acesti nativi la nivel intelectual.

In septembrie, Jupiter va ramane pozitionat in casa profesionala a Sagetatorului, prin urmare prezenta sa anunta un an plin de succes, progres si prosperitate materiala pentru nativii acestei zodii.

Viata sentimentala a nativilor din Sagetator promite sa fie deosebit de intensa in perioada 6 aprilie – 13 iunie.

Primele douazeci de zile ale lunii mai vor fi marcate de romantism si senzualitate deoarece Venus, planeta iubirii, va fi in tranzit in casa care guverneaza viata amoroasa a Sagetatorului.

Soarele ii va oferi, de asemenea, energie si vitalitate in aceasta perioada.

Nativii din Sagetator vor face progrese semnificative la nivel profesional.

Jupiter va promova norocul si situatiile de bun augur si le va permite acestor nativi sa obtina aprobarea superiorilor lor.

De asemenea, le va oferi entuziasmul si energia necesare pentru a progresa, a realiza proiecte ambitioase si a obtine succese neasteptate.

Influenta acestei planete promoveaza progresia si faima.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.